Új hozzászólás Aktív témák
-
okostibi2
kezdő
Hát 2010 ig kb 5+ év volt az alap garancia, ha vmi baja volt insant cserélték, most kb ezt lehetne vele max vissza hozni, hogy pl fizeted a havidíjat akkor ha baja lesz cserélik ingyen. Anno 2 egeret kaptam így tőlük (ha jól rémlik kedden feladtam csütörtökön/ pénteken volt itt az új) 1-ik vezetéke adta meg magát idő elött másiknak elkopott a burkolata a bal egérgombnál annyit volt klikkelve.
De most az újabban (22ben néztem ép) gyártott és régebbi g303 (15-16os) között ég és különbség volt. Súlya fele majdnem az új, de cserébe úgy érződik vmi kínai másolat. Végül pici keresés után sikerült nem az új 303-at találni utódnak remélem ez is húzza 6-7 évig mint előd, ami széttörőt (cica szeretet vele játszani), nem gomb bajos lett.
De a G303 Shroud Edition G303 Shroud Editionés eredeti G303 kb lehetet volna más neve is. G303 Shroud EditionG303 Shroud Edition
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Macska topik
- Formula-1
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest