- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
hunhool1979 #27 üzenetére
Nincs, az csak kína meg talán india egyelőre.
-
hunhool1979
tag
válasz
hunhool1979 #26 üzenetére
Ahogy látom az EU oldalon nincs pro plus verzió?
-
Edge
veterán
válasz
hunhool1979 #24 üzenetére
Van eu oldal, lengyelországban van a raktár onnan jött DHL-el , viszont annyira fogy hogy már min. 3 hét a kiszállítás.
Egy Aurora 16/512-est vettem(az üveg hátlapos).
Nagyon meg vagyok vele elégedve, gyors, szép, az összeszerelési minőség lenyűgöző, az akku idő brutális, min. 2 nap és a töltés is elképesztő(komolyan 10 perc alatt több mint 30%-ot tölt). Aktív venti csak akkor megy amikor tényleg szükséges és akkor is megvan a lehetőség hogy ki lehet kapcsolni, lehet szabályozni, silent vagy performance mód.
A szoftver nagyon smooth, a gyári launcher letisztult és sok testreszabási lehetőség van, témák, ikonok, betűk, színek bármi, sőt alapban benne van a google feed.
A kamera jobb mint egy oneplus 7 pro-ban(ez volt előtte nekem), bár ez lehet nem mond sokat, a selfie kamera kicsit túlszaturált néha, de ez szvsz a technológia miatt lehet, hogy a kijelző mögé van rejtve, engem nem zavar szinte sose használom.
A kijelző gyönyörű, végre egy teló ami full napsütésben is jól látszik kint.
A hangszórói brutálisak, oneplus 7 pro se volt egy csendes cucc de ez iszonyat durván nagyot tud szólni.
A dobozban van egy átlátszó kemény tok, nagyon jó minőség az is.
Semmi negatívumot nem tapasztaltam eddig, nagyon imádom a telót -
Edge
veterán
Mikor lesz teszt? Már 2 hete tulaj vagyok csak azért kérdem, várom a saját topikot
-
tibaimp
nagyúr
Nagyon tetszik!
A Lenovo K900-ra [link] emlékeztet, ami nagyon tetszett még annó, bár sajnos nem tudtam megvenni.... -
Elit3Zotya
addikt
válasz
hunhool1979 #18 üzenetére
Ez a sima és nem az S modell.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hamarosan úgy érzem a telefonokat is lehet majd "újrapasztázni" bizonyos időközönként
-
hunhool1979
tag
válasz
LosBlancosRM #10 üzenetére
[link]
Ha valóban ez az,akkor nem is vészes az ára.... -
SkyLine3000
addikt
Szépek ezek a telók. Két dolog, ami nagyon bejön: nincsenek a kijelző sarkai agyonkerekítve, csak picit. Meg, ha már van szelfikamera a kijelzőn, legalább nem látszik. Vannak, akik még tudnak szép telefonokat gyártani, ami sajnos elég kevés gyártóról mondható el manapság...
-
Jagon
tag
20.000-es fordulatszámú ventilátor?!?
Az már a fogorvosi fúró "vadászterülete".
Hogy oldották meg a zajszintet?
Vagy az van, hogy az ember már úgysem hallja a 20kHz-et? -
Lajmund
őstag
Az biztos ezt a telefont nagyon meglehet kívánni. Kevés telonál érzem ezt. Mondjuk a kamera kicsit lehetne jobb meg a szoftver támogatás is és akkor erős konkurencia lehetne a "nagyoknak". S23 ultrám van de még engem is csábít. Habár játékra nekem ez is elég. Napi 40 percet codozok hétköznap és fullra felhuzva viszi gond nélkül. De biztos vannak olyan játékok amik ennél nagyobb igénybevételt produkálnak. Meg talán több órás nyüstölésnél jöhet ez jól.
-
dredjudge84
őstag
Alighanem! Még a hideg is kiráz ettől a szótól!
-
Elit3Zotya
addikt
Kegyetlen jól néznek ki, az űrdongós is..
-
SkyLine3000
addikt
válasz
LosBlancosRM #6 üzenetére
Biztos nem ROM, inkább háttértár.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
LosBlancosRM #6 üzenetére
Ezek szerint lesz több, mint 1TB RAM-os kiszerelés is. Vajon mennyibe fog kerülni?
-
kbyte1024
veterán
Nekem is tetszik nagyon
-
LosBlancosRM
őstag
RAM nem ROM akar lenni?
-
klaya86
senior tag
Na ezt a 8s prot baxottul élném. Szögletes, férfias, letisztult design, full fém . Nagyon adja. Ha itthon forgalomaznák instant buy lenne nálam.
-
K82
őstag
Szupravezető réteg? Egy telefonban? Lemaradtam valamiről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged