Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
hunhool1979
üzenetére
Van eu oldal, lengyelországban van a raktár onnan jött DHL-el , viszont annyira fogy hogy már min. 3 hét a kiszállítás.
Egy Aurora 16/512-est vettem(az üveg hátlapos).
Nagyon meg vagyok vele elégedve, gyors, szép, az összeszerelési minőség lenyűgöző, az akku idő brutális, min. 2 nap és a töltés is elképesztő(komolyan 10 perc alatt több mint 30%-ot tölt). Aktív venti csak akkor megy amikor tényleg szükséges és akkor is megvan a lehetőség hogy ki lehet kapcsolni, lehet szabályozni, silent vagy performance mód.
A szoftver nagyon smooth, a gyári launcher letisztult és sok testreszabási lehetőség van, témák, ikonok, betűk, színek bármi, sőt alapban benne van a google feed.
A kamera jobb mint egy oneplus 7 pro-ban(ez volt előtte nekem), bár ez lehet nem mond sokat, a selfie kamera kicsit túlszaturált néha, de ez szvsz a technológia miatt lehet, hogy a kijelző mögé van rejtve, engem nem zavar szinte sose használom.
A kijelző gyönyörű, végre egy teló ami full napsütésben is jól látszik kint.
A hangszórói brutálisak, oneplus 7 pro se volt egy csendes cucc de ez iszonyat durván nagyot tud szólni.
A dobozban van egy átlátszó kemény tok, nagyon jó minőség az is.
Semmi negatívumot nem tapasztaltam eddig, nagyon imádom a telót
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest