Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Edge

veterán

válasz hunhool1979 #24 üzenetére

Van eu oldal, lengyelországban van a raktár onnan jött DHL-el , viszont annyira fogy hogy már min. 3 hét a kiszállítás.
    Egy Aurora 16/512-est vettem(az üveg hátlapos).
    Nagyon meg vagyok vele elégedve, gyors, szép, az összeszerelési minőség lenyűgöző, az akku idő brutális, min. 2 nap és a töltés is elképesztő(komolyan 10 perc alatt több mint 30%-ot tölt). Aktív venti csak akkor megy amikor tényleg szükséges és akkor is megvan a lehetőség hogy ki lehet kapcsolni, lehet szabályozni, silent vagy performance mód.
    A szoftver nagyon smooth, a gyári launcher letisztult és sok testreszabási lehetőség van, témák, ikonok, betűk, színek bármi, sőt alapban benne van a google feed.
    A kamera jobb mint egy oneplus 7 pro-ban(ez volt előtte nekem), bár ez lehet nem mond sokat, a selfie kamera kicsit túlszaturált néha, de ez szvsz a technológia miatt lehet, hogy a kijelző mögé van rejtve, engem nem zavar szinte sose használom.
    A kijelző gyönyörű, végre egy teló ami full napsütésben is jól látszik kint.
    A hangszórói brutálisak, oneplus 7 pro se volt egy csendes cucc de ez iszonyat durván nagyot tud szólni.
    A dobozban van egy átlátszó kemény tok, nagyon jó minőség az is.
    Semmi negatívumot nem tapasztaltam eddig, nagyon imádom a telót :)

Új hozzászólás Aktív témák