- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synaptic
senior tag
Nekem lassan tele lesz a bögyöröm az Alival. 3 hónapja próbálok venni a rigemkez egy pedál készletet . Az első kettő esetében a fizetést követően jött egy-egy üzenet az eladótól , hogy így-meg úgy nagyon sajnálja de valami hiba csúszott a megrendelésbe és ha mégegyszer kifizetem az árát akkor istenbiza feladja a csomagot. Ezeket hála még tudtam cancel -elni és 1-2 napon belül vissza is kaptam a pénzt. A mostani rendeléssel úgy állok hogy ma letelik le az érkezési határidő és a kapott GLS -es számon kívül / persze ez sehol nem nyilvántartott/ nincs semmi infóm /Lengyelből jönne a csomag/ . Az eladó nem válaszol . Ilyenkor mit kellene csinálnom ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Politika
- Robot fűnyírók
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest