- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
válasz
#42098752 #594 üzenetére
Ha kép van akkor ez onnantól szoftveres téma lesz.
-NV driverben a HD audio telepítve van?
-Sound blaster hangkártya telepítve van?
-Valami külső cucc rá van kötve a gépre?,gondolok olyanra hogy külső bill.amin hangerőt is lehet állítani,mert akkor az eszközkezelőben azt le kell tiltani a hang videó és játékvezérlőknél. -
Muerte
addikt
-
Muerte
addikt
válasz
#42098752 #587 üzenetére
Nem kell mindjárt farkast kiáltani..
Milyen erősítő? Az AW-k érintkezője eléggé bent van,sajnos nem mindegyik fajta HDMI vagy DP csatlakozó ér be rendesen és olyankor nincs kontakt.Olyannal próbáld aminek hosszú az érintkező felülete,vagy egy olcsó kábelről lefaragsz valamennyit és problem solved.[link] -
citkar
addikt
válasz
#42098752 #569 üzenetére
Jövőhét második felében kezem közé kerül.
Az előző 765m VGA-hoz képest nagy előrelépés lesz, a processzorok közt kevésbé jelentős a különbség. A jelenlegi i7 4700-as is jó, ahogy néztem (ha hihetek a teszteknek) 3 generáció ide, vagy oda, nagyságrendileg 10-20%-kal gyorsabb talán a 7700, míg a 765, és az 1060-as VGA-k közt a GPU tesztek alapján többszörös a teljesítménykülönbség.
Gondolkoztam az OLED képernyőn, mert itthon sokat monitoron van a gép, de azért minden héten 2-3 vagy 4 nap anélkül használom máshol, de annyira pozitívan nyilatkoztak róla ahol csak olvastam (akár itt a PH-n, vagy külföldi teszteken), hogy rászántam azt 120-150 USD-t. -
citkar
addikt
válasz
#42098752 #561 üzenetére
250 GB körüli m.2.
Konkrét típus nincs kiszemelve, extrém igényem sincs, ahogy nézem 25 körül újonnan 3 év garival találni már.
A mostani 250 GB mSATA Samsungot (talán 850 EVO) bő egy, vagy szűk 2 éve vettem, akkor 5 év garival, így sajnálnám eladni, de úgy tűnik nem nem lesz jó az újba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest