Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• andro93

aktív tag

válasz SchumiBácsi #971 üzenetére

Az első általad leírt módon mentem vissza, de az az érdekes, hogy abban a falban futó L alakú aknában, ami visszavezet az emberektől a lifthez, nincs semmilyen felfele vezető cső, amin le tudna jönni az alien, csak a semmiből elém ugrott.
    Utána második nekifutásra amikor átmásztam a padló alatt és kijöttem volna az L alakú cső előtt még a padló alatti aknából, szintén elkapott, de azzal az animációval, amikor felránt a csőbe, ha csorog a nyála és alá mész. Ennél is valahogy odateleportált. :D Egyébként szokott néha érdekes dolgokat csinálni mind az alien, mind Amanda. Pl: afölött a lift fölött, ahol megtaláljuk a hekkelő berendezést, van egy kis akna ami átvezet egy másik szobába. A minap mikor mentem vissza a szobából, Amanda egyszer csak felsikolt, mintha elkapta volna a banánfejű, pedig a közelben nem volt. Vicces szitu volt. :D A másik kedvenc, mikor a szekrény előtt szaglászik, visszatartom a lélegzetet, elmegy az alien, aztán mikor levegőt veszek, hirtelen odateleportál és kitép.

Új hozzászólás Aktív témák