Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
andro93
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Az első általad leírt módon mentem vissza, de az az érdekes, hogy abban a falban futó L alakú aknában, ami visszavezet az emberektől a lifthez, nincs semmilyen felfele vezető cső, amin le tudna jönni az alien, csak a semmiből elém ugrott.
Utána második nekifutásra amikor átmásztam a padló alatt és kijöttem volna az L alakú cső előtt még a padló alatti aknából, szintén elkapott, de azzal az animációval, amikor felránt a csőbe, ha csorog a nyála és alá mész. Ennél is valahogy odateleportált.
Egyébként szokott néha érdekes dolgokat csinálni mind az alien, mind Amanda. Pl: afölött a lift fölött, ahol megtaláljuk a hekkelő berendezést, van egy kis akna ami átvezet egy másik szobába. A minap mikor mentem vissza a szobából, Amanda egyszer csak felsikolt, mintha elkapta volna a banánfejű, pedig a közelben nem volt. Vicces szitu volt.
A másik kedvenc, mikor a szekrény előtt szaglászik, visszatartom a lélegzetet, elmegy az alien, aztán mikor levegőt veszek, hirtelen odateleportál és kitép.
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként szokott néha érdekes dolgokat csinálni mind az alien, mind Amanda. Pl: afölött a lift fölött, ahol megtaláljuk a hekkelő berendezést, van egy kis akna ami átvezet egy másik szobába. A minap mikor mentem vissza a szobából, Amanda egyszer csak felsikolt, mintha elkapta volna a banánfejű, pedig a közelben nem volt. Vicces szitu volt.