- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
andro93
aktív tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Elkezdtem, most vagyok az Axeles részen, és még nem tudtam összerakni egy orvosi fecskendőt sem, ami jó hír. Szerintem nagyon sokat hozzá tud adni a hangulathoz ebben a játékban, ha kiszolgáltatottnak érzi magát az ember.
Pl. az orvosis résznél volt egy szakasz, amikor bebugolt a fejlámpa indikátora, és azt mutatta, hogy mindig fullon van az elem töltöttsége (streamen néztem, hogy másnál is bugolt, de ezalatt számolta vissza az elem töltöttségét, csak az indikátor mutatta bugosan), és nagyon visszavett az élményből, hogy azt hittem, nem kell tovább takarékoskodnom vele.
Droidos részekre kíváncsi leszek, hogy fogom megcsinálni, mert normal/hardon se nagyon akartak megdögleni a vége felé.
Új hozzászólás Aktív témák

- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- -55%!!! LEGÚJABB GENERÁCIÓ! Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest