Hirdetés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Nincs mit, de az eset újbóli "kivizsgálást" igényel, mert felmerült egy második opció...
Régi: a beültetés megtörténik, facehugger cső a torokban jön-megy ezt halljuk tompán. Mellékes, de nem törvényszerű hogy ilyenkor a közelben megtalálhatónak kéne lennie döglötten, mert az adatok alapján nemigazán mennek sehová a kis dögök az oráltréning után.
Új: egy vagy több dög kötöz ki éppen minket komótosan és ezt halljuk tompán. Viszont aggályos hogy sem a hangjukat, sem a távolodó lépéshangjaikat nem halljuk, sőt haladni kell kicsit hogy beessenek...
Na most innentől kezdve kutyulda, mert az arctámadók támadnak továbbra is, ami talán arra enged következtetni hogy még tiszták vagyunk. Aztán egyetlen videón sem láttam de nekem nightmare fokozaton is úgy esett be a két dög az orrom elé, hogy az egyik közvetlen rám nézett és szaglászott de nem evett meg. Ez viszont már azt jelenti hogy bent van a baj, mert minden más esetben a szaglászást koponyaalapi törés követ ha szemtől szembe történik
Ezután meg az a gond hogy közvetlen kapcsolat a dögökkel emlékezetem szerint nincs, csak szkafanderben amin át már nem tudják kiszagolni magukat...1ébként ebben az időszakban még ha dög van bennünk, akkor biztosan megdöglünk. Nincs készen az a technológia ami kiszedi úgy hogy az áldozat is túlélje, mert egy lepény épül ki már a beültetés során, ami kapcsolatba kerül a tüdővel, szívvel, és gyomorral. Ha túl is éljük a műtétet, a lepény akkor is lerendez mert gyakorlatilag egy fertőzés.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400, On-Site garancia 2028.03.
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 5-7520U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Erős (Lenovo LOQ) gamer Laptop! -i7 13650HX, RTX 4060 8gb, 16gb DDR5, 1tb SSD
- msi Vector 17 HX Nagyképernyős Gamer laptop 17" -35% i9-14900HX 16/1TB RTX 4070 8GB QHD+ 240Hz
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezután meg az a gond hogy közvetlen kapcsolat a dögökkel emlékezetem szerint nincs, csak szkafanderben amin át már nem tudják kiszagolni magukat...