Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Nincs mit, de az eset újbóli "kivizsgálást" igényel, mert felmerült egy második opció...
Régi: a beültetés megtörténik, facehugger cső a torokban jön-megy ezt halljuk tompán. Mellékes, de nem törvényszerű hogy ilyenkor a közelben megtalálhatónak kéne lennie döglötten, mert az adatok alapján nemigazán mennek sehová a kis dögök az oráltréning után.
Új: egy vagy több dög kötöz ki éppen minket komótosan és ezt halljuk tompán. Viszont aggályos hogy sem a hangjukat, sem a távolodó lépéshangjaikat nem halljuk, sőt haladni kell kicsit hogy beessenek...
Na most innentől kezdve kutyulda, mert az arctámadók támadnak továbbra is, ami talán arra enged következtetni hogy még tiszták vagyunk. Aztán egyetlen videón sem láttam de nekem nightmare fokozaton is úgy esett be a két dög az orrom elé, hogy az egyik közvetlen rám nézett és szaglászott de nem evett meg. Ez viszont már azt jelenti hogy bent van a baj, mert minden más esetben a szaglászást koponyaalapi törés követ ha szemtől szembe történik
Ezután meg az a gond hogy közvetlen kapcsolat a dögökkel emlékezetem szerint nincs, csak szkafanderben amin át már nem tudják kiszagolni magukat...1ébként ebben az időszakban még ha dög van bennünk, akkor biztosan megdöglünk. Nincs készen az a technológia ami kiszedi úgy hogy az áldozat is túlélje, mert egy lepény épül ki már a beültetés során, ami kapcsolatba kerül a tüdővel, szívvel, és gyomorral. Ha túl is éljük a műtétet, a lepény akkor is lerendez mert gyakorlatilag egy fertőzés.
Új hozzászólás Aktív témák

- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ezután meg az a gond hogy közvetlen kapcsolat a dögökkel emlékezetem szerint nincs, csak szkafanderben amin át már nem tudják kiszagolni magukat...