Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SchumiBácsi

őstag

válasz cyberkind #852 üzenetére

Nincs mit, de az eset újbóli "kivizsgálást" igényel, mert felmerült egy második opció...

Régi: a beültetés megtörténik, facehugger cső a torokban jön-megy ezt halljuk tompán. Mellékes, de nem törvényszerű hogy ilyenkor a közelben megtalálhatónak kéne lennie döglötten, mert az adatok alapján nemigazán mennek sehová a kis dögök az oráltréning után.

Új: egy vagy több dög kötöz ki éppen minket komótosan és ezt halljuk tompán. Viszont aggályos hogy sem a hangjukat, sem a távolodó lépéshangjaikat nem halljuk, sőt haladni kell kicsit hogy beessenek...

Na most innentől kezdve kutyulda, mert az arctámadók támadnak továbbra is, ami talán arra enged következtetni hogy még tiszták vagyunk. Aztán egyetlen videón sem láttam de nekem nightmare fokozaton is úgy esett be a két dög az orrom elé, hogy az egyik közvetlen rám nézett és szaglászott de nem evett meg. Ez viszont már azt jelenti hogy bent van a baj, mert minden más esetben a szaglászást koponyaalapi törés követ ha szemtől szembe történik :D Ezután meg az a gond hogy közvetlen kapcsolat a dögökkel emlékezetem szerint nincs, csak szkafanderben amin át már nem tudják kiszagolni magukat...

1ébként ebben az időszakban még ha dög van bennünk, akkor biztosan megdöglünk. Nincs készen az a technológia ami kiszedi úgy hogy az áldozat is túlélje, mert egy lepény épül ki már a beültetés során, ami kapcsolatba kerül a tüdővel, szívvel, és gyomorral. Ha túl is éljük a műtétet, a lepény akkor is lerendez mert gyakorlatilag egy fertőzés.

Új hozzászólás Aktív témák