- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Nincs mit, de az eset újbóli "kivizsgálást" igényel, mert felmerült egy második opció...
Régi: a beültetés megtörténik, facehugger cső a torokban jön-megy ezt halljuk tompán. Mellékes, de nem törvényszerű hogy ilyenkor a közelben megtalálhatónak kéne lennie döglötten, mert az adatok alapján nemigazán mennek sehová a kis dögök az oráltréning után.
Új: egy vagy több dög kötöz ki éppen minket komótosan és ezt halljuk tompán. Viszont aggályos hogy sem a hangjukat, sem a távolodó lépéshangjaikat nem halljuk, sőt haladni kell kicsit hogy beessenek...
Na most innentől kezdve kutyulda, mert az arctámadók támadnak továbbra is, ami talán arra enged következtetni hogy még tiszták vagyunk. Aztán egyetlen videón sem láttam de nekem nightmare fokozaton is úgy esett be a két dög az orrom elé, hogy az egyik közvetlen rám nézett és szaglászott de nem evett meg. Ez viszont már azt jelenti hogy bent van a baj, mert minden más esetben a szaglászást koponyaalapi törés követ ha szemtől szembe történik
Ezután meg az a gond hogy közvetlen kapcsolat a dögökkel emlékezetem szerint nincs, csak szkafanderben amin át már nem tudják kiszagolni magukat...1ébként ebben az időszakban még ha dög van bennünk, akkor biztosan megdöglünk. Nincs készen az a technológia ami kiszedi úgy hogy az áldozat is túlélje, mert egy lepény épül ki már a beültetés során, ami kapcsolatba kerül a tüdővel, szívvel, és gyomorral. Ha túl is éljük a műtétet, a lepény akkor is lerendez mert gyakorlatilag egy fertőzés.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 5430 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB, HU vil billentyűzet
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ezután meg az a gond hogy közvetlen kapcsolat a dögökkel emlékezetem szerint nincs, csak szkafanderben amin át már nem tudják kiszagolni magukat...