Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Eversmann
üzenetére
Én már megvárom a stoppos változatot, úgyis most pihizik a game, majd a rémálom szintet magyarul tolom

Egyébként van egy mókás öcsívment, ha jól értelmezem "vidd végig az egész kampányt halálozás nélkül"... Erre akkor jöttem rá amikor megcsináltam a "haladj át a reaktor karbantartó részlegen megdöglés nélkül"... van egy másik is az simán vállalható "térj vissza a 1702-es kóddal megdöglés nélkül". Ami érdekes hogy több teljesítmény nincs felsorolva alapból, csak ha a sajátomat összevetem a globális statisztikával akkor jelennek meg. Egy Nostromo log kellene a " gyűjtsd össze az összes Nostromo felvételt"... mindet felfedeztem már a három végigjátszás alatt, csak az a probléma hogy sztem egy kampány alatt kellene mind, no meg egyet elfelejtettem, mert gázosított a terep és amikor megvolt a gázmaszk egyszerűen kimaradt, pedig egy egészen pici kanyar kellett volna csak, na majd legközelebb
Aztán van a "gyűjts össze 50db ID-t" 3db soha nem volt még felfedve, és elképzelésem sincs hol lehetnek, mert már mindent kinyitottam/feltörtem/átvágtam meg minden kis szarba benéztem vagy 3× hardon is de semmi 
Új hozzászólás Aktív témák

- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest