- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone 17 - alap
- Nő az eSIM-ek iránti igény
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
Csak akkor dobja fel, amikor benéz a csótány a szekrénybe. Vigyázni kell amúgy, mert ha előtte már nyomod a hátrafelét és úgy dobja fel az eventet, akkor valószínűleg ott a vége.
(Mert ugye ha még egyszer benyomod, előtte "előrehajol".) Én ki szoktam várni amíg elmegy szépen, mert különben még észrevesz mikor kapkod a csaj levegő után.szerk.: egyébként úgy vettem észre, hogy az egyik legrosszabb, ha a szekrénybe bújsz, nem látni semmit kifelé, a motion detector meg csak a halálodat jelenti sokszor. A legjobb opció valami tömör tárgy mögé bújni (pl. egy doboz), akkor nem vesz észre az alien és még te is látsz többfelé.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Ryzen 5 7600X + ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI + 32GB 6000MHz DDR5 + hűtő + ház - Garancia
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Mert ugye ha még egyszer benyomod, előtte "előrehajol".) Én ki szoktam várni amíg elmegy szépen, mert különben még észrevesz mikor kapkod a csaj levegő után.