- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Baryka007
addikt
Igen működik, az hogy milyen romot telepítesz fel az mindegy. Egy a lényeg, hogy a recoveryre a rom hoz megfelelő cwm et bootolj / flashelj fel.
Egyébként, én csak Bootolnám rá a CWM -et hallottam már olyanról. Hogy túl nagy IMG file nem fért bele a recovery tárhelyébe a telefonon. És crashelt.
Az újabb romokhoz a 6.X.X.X cwm et szokták használni a régebbiekhez mint a GB ahhoz 5.5 ös CWM et szoktak....
-
Baryka007
addikt
A leggyorsabb a saját tapasztalataim alapján egy H1N1 2,3,6 Gingerbread. De arra nincs Play Szolgáltatás telepítve. Így sok googlés app ( sőt a legtöbb Googlés app nem működik, youtube stb..) De megoldható az is, egy megfelelő gapps-al. Kérdés hogy Play szolgáltatásokkal is gyors -e. Amúgy messze az a legstabilabb ROM. És az akksit se nagyon szívja.
Ami viszont simán megfelelő az igényeknek, minden futtatható rajta. De kicsit lassabb. Az szerintem az AOSPA 4.42 (4.4 es Kitkattal) Ahhoz egy Kernel Auditort felraksz. És beállíthatod, úgy ha értesz hozzá. Hogy gyors is legyen viszonylag. Én azt ajánlanám neked. 6 os CWM el telepíthető. Minimal Gapps-ot raktam hozzá. Semmi baja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Classic / Xbox 360
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest