-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
KK-t használok. Patchelve jó a legújabb is, de 20140324 van fent most.
Magam részéről az OC-val óvatoskodnék, lehet, hogy elmegy egy darabig agyonhúzva, de huzamosabb idő után nincs kizárva, hogy kárt tesz a prociban. Én olyan 20-25%-ot javaslok, ami azt jelenti, hogy 1,8 fölé szerintem ne. -
Milestone2
nagyúr
Tessék, ha jól emlékszem õ az:
https://mega.co.nz/#!Xw41gRSS!_jmWHJL913Gqz966DANEfX4u6RUpR5d--qr9Sgl21zE -
Dyrg
aktív tag
Az érdekes, hogy nem rakja fel a gyári romot, ha nincs frissebb akkor is újra kell tudnia rakni, hiszen ha beszarik az android akkor csak így tudod (hivatalosan) szoftware frissíteni (és most a frissítés alatt az újrarakást is értem). Na mind1. Wipe-oltál úgy ahogy leírtam? töröltél mindent?
Felrakás után a superuser is fent van az alkalmazások között? ha igen az infonál mit ír ki? a harmadik menüpontnál (su binary) tudod frissíteni, hátha... -
Dyrg
aktív tag
Az érdekes, mert a H1n1 alapból rootolt, úgyhogy ott valami más gebasz van. Szerintem nem wipe-oltál mindent rendesen, cwm_6.0.4.7v2 -vel kéne wipe-olnod (wipe data/factory reset) + a mounts and storage menüpontban format /system /cache /boot na és ez után telepíted, akkor jó lesz.
Ha nem akkor jön az a lépés, hogy one touch upgraderrel felrakod a gyári romot (ez mindent töröl és visszaállít rendesen) aztán recovery telepítés és ROM telepítés.Közben szenvedtem az OTG-vel de sehogy se megy. Szerintem nincs rendben a rendszerben az OTG kernel rész, most telepítsem újra? Pedig mostanában volt újrarakva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest