- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChD
tag
Hali! Csinálom a végén azt írja az 5.8a telepítás után a rebootra nyomva, hogy:
ROM may flash stock recovery on boot. Fix?
-No
-Yes - Disable recovery flash.
Akkor ezt most szabad vagy hagyam meg amit az előbb ráraktam (cwm 6.0.4...)nyomtam egy No-t mindjárt kiderül mi lesz bootlogo már jön...várom, lesz-e rendszer illetve root.
-
ChD
tag
Sziasztok! Kérdésem a következő lenne: hogyan tudom rootolni az 5.8a H1N1-est? előtte gyári t-mobilos 4.0.4 volt a telon kapott 6.0.3.2 cwm-et utánna rootot és utánna egy kitkat-os cm-et asszem a bagyuszféle 20140419-et meg kapta a gappsot és 20140420 patch-ot(igaz ez nemtudom mitcsinál). Nem volt benne oc mint kiderült, úgyhogy utánna kapot egy 20140324 es romot amit utánna super one clickel rootoltam
volt is root
most felraktam rá wipokkal ahiogy kell az 5.8a-t és nincs rootom nem akarja cwm-böl rootolnám sima icsrootzippel nem lesz root. próbáltam a superoneclickel is azzal sem kapok root ot az OC-hez
mit tudnék elkövetni, hogy legyen egy fasz 5.8-as h1n1 em rootolva hogy legyen OC?
vagy totál alaprol kellne kezdeni? de milyen lépésekkel?rakjak rá gyárit az rootolja isc-root zipekl és arra rakjam az 5.8a-t? akkor root lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Synology NAS
- Revolut
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest