- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
válasz
qltsar #10717 üzenetére
igen. én is így gondoltam
megvan majdnem minden fájl a format->downloadhoz. csak a watchdog-gal nem tudok mit kezdeni. az összes többi zsebben. de ahogy írtam - ha írtam már -, hogy az első három downloadja után már kéri h dugjam be az usb-t. az usb csatlakoztatásakor a kék led világít.
de ha megengeditek még végszónak belinkelek egy KÉP-et, hogy mi van meg mi nincs, hátha valami elkerüli a figyelmem. a mappa tartalmát az xda-ról szedtem. azt hiszem..
ahogy mondtam, ha itt ebben az állapotában nyomok egy formatot, megcsinálja, utána egy downloadot, lefut az első három, utána usbeszközkihúzáshang, usbeszközbedugáshang és kéri h dugjam be az usb kábelt.
még az is lehet hogy már a scatter fájl (próbáltam belőle kb 4-5öt) sem stimmel és akkor gondolom már vége a dalnak.
jól gondolom h a scatter fájl alapján formáz a program és azután az alapján a címzés alapján vannak meghatározva az egyes image-k kezdőpozíciói? innentől nem értem, hogy ha fent van a preloader a dsp_bl és a pro_info miért nem bootol be majd néz bután a telefon, hogy HE üres vagyokja igen, németországban élek. szerintem a garanciáztatásnál azt sem fogják kérdezni, hogy mi a baja, vagy hogy van-e egyáltalán baja
-
rigo88
aktív tag
válasz
#84490496 #10686 üzenetére
nem értem amúgy
h elbaszni el lehet 2 kattintással, de megjavítani csak forrasztással meg mittomén.
gyűlölöm a modern technikát.nem a preloadernek kéne belőnie a telót h bekapcsoljon?
profik vagyunk
tudnál valami leírást adni a jtag-megoldásról? bár ahogy látom ezzel foglalkozol, tehát neked az lenne a jó ha elvinném hozzád, viszont az nekem oda-vissza kb 2200km
vaddujúmín usb/soros átalakító progi? pl?
-
rigo88
aktív tag
válasz
bagyusz #10682 üzenetére
a backupolás/recovery alapvetően már egy "felsőbb szint" lenne.
egyelőre usb csatlakoztatásnál comport, és kék led, valamint a bekapcsológombra sem reagál.
a 991 v 991d közt valszeg csak a dual a különbség, mert minden fórumon egy lapon említik a 2 telót.valami fasza unbrick methodot keresek, amiket próbáltam eddig mind kudarc.
-
rigo88
aktív tag
üdv
először is elnézést kérek, hogy nem a releváns topicban kérdezek, hiszen 991d-m van.
a problémám az volna, hogy buzeráltam a telefont, mert szeretek ilyenekkel szórakozni, a félidőnél nagyjából mindig az történik, hogy kuka-közeli állapotba nyomkodom az adott eszközt, a végeredmény pedig nagyjából mindig az, hogy jó lesz a cucc.
most ennél a telónál elakadtam. ami a kegyelemdöfést adhatta a cuccnak az az, hogy nyomtam egy "format whole flash"-t.
igaz ez már végső elkeseredésemben történt.
előtte custom recovery-hegyek, bootimg újrapakolások sora, stb.
a lényeg, hogy most ott tartok, hogy nem kapcsol be, az usb adatkábel rádugásakor csak a kék led világít, és mint com port ismeri fel a gép, tehát a preloader, dsp_bl és pro_info-n kívül mást nem tudok módosítani rajta, mert minden egyébhez (pl bootimg) kéri h csatlakoztassam az usb kábelt...
egy unbrick módszer szerint fel kell pakolnom a fent adott 3 fájlt a telefonhoz valót (991D-2AALDE1), lehúzni aksi le, fel, ot updater, végez, és voilá. de nem. ez sajna nem jött be.
mindezek előtt beolvastattam a scattert MT6573_ORIGINAL, formáztam, és csak ezután töltöttem fel a 3 fájlt.minden megoldásra nyitott vagyok
ha papírnehezék lesz belőle az azért annyira nem lenne jó. szerintem amíg szoftveresen hozzá lehet férni bármelyik részéhez a telónak addig javítható is.gyanítom h a fent említett 3 fájl nem PONT a telóhoz való, és ezért nem indul be, ez helyes gondolat?
r
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Awesome Blue
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest