Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigman001
tag
sziasztok tudnátok nekem abban segíteni alkatel ot 955 öm van azt szeretném frissiteni most 2.3.6 van rajta erre lehet egyböl rakni a cm h1n1 10.1 et ?? vagy elötte az ics kéne telepíteni?? vagy tegyem fel 10.1 est és utánna frissitsem ics re?? a másik amit nem értek 2 mappát irsz az eggyik a 10 . 1 es a másik a gapps cm1 es itt most mind a 2 öt fel kell másolnom azt írod és mind a 2 öt telepítenem kell?? vagy csak az egyiket a 10.1 est??? és ha mind a 2 öt mi a sorrend?? ezekben szereném kérni a segítséget köszönöm
Alcatel-OT-995 A màgikus V60O-O GB boot loader!
-
-
995334
csendes tag
Szisztok!
Mit lehet tenni, ha sem a wifi sem a gps nem kapcsol be a telefonon?
A beállításokban a wifi hálózatokat látja és csatlakozik is, de felül a státuszbáron már nem jelzi az ikon és olyan mintha nem is lenne csatlakozva. Tehát hiába kapcsolom be a wifit, olyan mintha nem is lenne.
ICS 4.0.4 es rendszerre lett frissitve.
Volt rajta root. Unrootoltam, mert azt hittem az miatt van. De továbbra sem jó.Lehet, hogy az ICS miatt van? És mit lehet tenni?
-
Tomacko
őstag
Gratuláció a korrekt első hsz-hez. Át kéne ültetni a nagyrészét az alap fórumra is szerintem
[ Szerkesztve ]
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
hr2
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest