- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noys187
tag
válasz
ViCk980 #16671 üzenetére
Én is próbáltam másik USB-n, de semmi. Bár alaplapi USB-n mèg nem néztem. Tôlem amikor töröltem az eszközök/portok közül, nem kérdezte, hogy a meghajtót is törlöm-e, csupán annyit kérdezett, hogy az illesztô programokat is törölje-e, ráböktem az OK-ra. Pancser kérdés, de manuálisan hogyan tudnám letörölni ôket? Hol találom? Mert engem kiakaszt ez a QRWA Win8.
Fakirr1: A legújabb OTU-t tettem fel a hivatalos honlapról. CM 10 is macerás volt egy kicsit, de meg oldottam, de most ez kifogott rajtam. Bár ha mást nem, akkor szerzek egy micro SD átalakítót és belesz@rok az egészbe
Shadowlizard: Próbáltam, de semmi, pedig megjelent az tálcán az ismeretlen eszköz, telepítette a drivert és mégse...
-
loosht
senior tag
válasz
ViCk980 #12267 üzenetére
Tudja, igen, csak olyankor nyilván jobban merül a 3G hálózat használata miatt. Próbáltam azt elérni, hogy a nem használt telefon tényleg ne legyen használatban. Kiiindulási alap a H1N1 5.2 volt, ebből készülgetett az idők során a mostani verzió. Időközben alá került az 5.4 kernele. Teszteltem a többi verziót, de mindig visszaálltam a sajátra, ami az 5.4 kernelével toronymagasan a legjobb. Az alulfeszelt wifi miatt gyakorlatilag a wifi szinte semmit sem fogyaszt, ha be van kapcsolva. Most úgy áll a dolog, hogy 3G-n, kb. 3.5 óra képernyőhasználattal, 35-45 perc körüli telefonálással, 2 óra zenehallgatással kb. 3nap 10 órát megy úgy, hogy éjszakánként 8.5 órát repülőben van, amíg alszok. Elég sokat megspórolok azzal, hogy tényleg alszik kikapcsolt képernyőnél. Hosszú és nem is biztos, hogy érthető lenne, ha leírnám miket kell csinálni, hogy ilyen legyen, de egy dolgot ha megengeditek, akkor tudok javasolni:
Beállítások->Bizt. mentés és visszaállít.->Adatok biztonsági mentése->Pipa ki
Ha be van pipálva, összességében napi 30-40 percet ébren tartja a telefont.
eldrah és dinnje: Nincs harag! Nem vettem a poént.
Ha kevesebbet nyomkodom (azt hiszem 2 óra képernyő volt), akkor ilyen az üzemidő:
-
enzahobi
aktív tag
válasz
ViCk980 #11594 üzenetére
Lehet én is visszarakom a telenoros gyári backupom, és hozzá csapok egz 5.8a kernelt, egyelőre a mostani is elég jól megy(5.5 + 5.8a kernele)
[/L]
(L:/dl/upc/2013-04/09/376438_coewuzfj5s6myywd_screenshot_2013-04-09-18-25-02.png)(/L)
-
enzahobi
aktív tag
válasz
ViCk980 #11587 üzenetére
Az én véleményem szerint is jobb a telenoro firmware a T-s nél, igaz most huni 5.5 van fent 5.8 kernellel. Az 5.8a merült mint a búvár (3-4 merülé-töltés megvolt, nem most kezdtem, anno a blademmel is ez volt, minden 3. nap új romot raktam rá, az 2 ciklus után beállt)
-
törölt tag
válasz
ViCk980 #10147 üzenetére
Túl nyers és barimira nem a 995 kernelére épül.. azért is hagyták abba..
Qumu74 tudna nyilatkozni...
Pucz:lehet,hogy összedobok egy bootloader függetlent,vagy ha Bagyusznak van kedve,akkor megcsinálja.. az elmélete meg van,a gyakorlati kivitelezését próbálgatom,de én még csak tanulom ezt
Emerzee:a G3 fülesének más a lábkiosztása,azért pattog.
-
törölt tag
válasz
ViCk980 #9338 üzenetére
ezzel most igy normálisabb lett kicsit, viszont nagyobb fájloknál. pl. egy 1.5gigás filmnél 18%-ig 2 mp alatt felmásolja (70 000kbytes/s-el) aztán leesek 400 kbyte/s-re :S viszont ha a recoveryben mountolom az usb-t akkor normálisan 5-6 000kbyte/s-el másol folyamatosan :S
más:
Most raktam fel az új cm10-et hát valóban ebben megint nincs akku stat, és ezzel is lassú az usb :S ugy hogy szerintem visszarakom az eggyel ezelőtti mentésem. -
-
ANDROID???
addikt
válasz
ViCk980 #8571 üzenetére
703MB free
Backup boot image... recovery image... system image... custpack... ezeket kell kiírnia ugye?
pörög 1000-el...
Ha később szükség lesz a backup visszarakására, az ugyanezzel a módszerrel megy és nem jelent gar. vesztést?Na azért kérdeztem, hogy megerősítsem az értelemszerűt, mert ha rosszat nyomok, és pá tel. akkor elég nehéz lehet feléleszteni...
Köszönöm, megvan. -
ANDROID???
addikt
válasz
ViCk980 #8566 üzenetére
elindult a recovery bat, most épp a CWM látható...
A backup csak a mentést csinálja meg semmi mást nem csinál?
A backup hova menti?Lényeg, hogy garvesztést nem akarok, csak annyit szeretnék, hogy a gyári progi meg legyen a pc-n és utána a firmvare frissítést meg tudjam csinálni wifiről, ha esetleg valami oknál fogva később nekem vagy másnak kellene ez a mentés akkor meglegyen...
-
ikaros13
aktív tag
válasz
ViCk980 #8533 üzenetére
Ott hiába nyomogatom a kapcsolódás gombot, egy darabig kiírja, hogy "Kapcsolódás..." aztán átvált arra, hogy "Mentve, WPA2 védelemmel"
Póbáltam WPS-el is csatlakozni, telefon azt mondta sikertelen.
Újra is indítottam őket, az sem használt.
Az IP, DNS, jelszó jól van megadva, eddig működött, és most is ellenőriztem, többször is...
A telefonban a wifi régiókód EU-nak van megadva, a freki meg automatikusnak.
Ja igen, természetesen a routerben is engedélyezve van a teló (megfelelő MAC, és IP).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest