- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Likans
csendes tag
válasz
x1port #24956 üzenetére
Köszöni mindenki a hozzászólásaidat,meg lett az eredménye.
Remélem jól érzed magad.
Nem fikázni kellene,hanem örülni,mint majom a faszának!
Senkit sem kényszerítettek rom cserére!
Ha meg belevágsz,ne szóld le.Ebben tényleg nagy melója lehet a "mesternek"
Vagy állj neki és csinálj jobbat!Még ezek után kérsz?
Nézz szembe a tükörrel és köpd le azt aki ott van! -
helixP
nagyúr
válasz
x1port #24948 üzenetére
Senki nem tussolt el semmit, csak nem fogok olyan bugokat elismerni, amik NÁLAM nincsenek. A mihez kell ész beszólással meg ne csússzunk át személyeskedésbe, mert mindig tiszteletben tartottam, amit mondtál.
Pl.: nekem a pattogás csak az operánál jön elő. (erről, ha szeretnéd, csinálok videjót is.)Kurafi: Amatőröknek olyat kijelenteni, hogy ezek a bugok mindenhol vannak, amikor csak pár embernél, az a félrevezető.
Ezzel kiszálltam az egészből, marhára unom, de egy dolgot, amit már az elején mondtam, hadd mondjak el még egyszer:
MINDENKI PRÓBÁLJA KI SAJÁT MAGA A ROMOKAT ÉS NE HALLGASSON SENKIRE!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
x1port #24948 üzenetére
Nem durva vádakra pöccentem be, hanem szentenciákra! Az nem magánvélemény, hogy "...A Stock az ami használhato erre a telefonra. Gyors megbizhato bugmentes..." és az sem hogy "...Telefonálásra internetezésre, jelenleg a legjobb a Stock...." mindkét mondat legalább olyan félrevezető mintha én azt állítanám, hogy a CM11-en nincs bug. Csak én sosem mondtam ilyet, ellentétben ifjonc kollégával aki állításokat, tényeket állapított meg -tévesen- vélemények helyett. De befejeztem, mert felesleges, olyanról magyarázni, amit a másik fél nem ért...vagy nem akar érteni...
-
Kurafi
csendes tag
válasz
x1port #24926 üzenetére
Szerintem várj, még vele! Cm 11 még annyira de annyira bugos .... megvan az esélye, hogy legyen egyszer egy valamire valo minden napra használhato Cm11 rendszer. Természetessen ez mind Bagyusztol függ. Több forum tagja vagyok sajnos töneges a panasz a Cm -re mert mind bugos. Várjuk ki mire halad Bagyusz, lehet helyre tugya tenni.Addig szerintem és nagyon sok külföldi forumon A Stock az ami használhato erre a telefonra. Gyors megbizhato bugmentes. Szerintem Bagyusz Legjobb müve( köszönet érte)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
x1port #24907 üzenetére
Kell bele, multitask miatt. Oda amugy sem futo alkalmazasokat pakol, hanem alvóakat az előtöltés ha jól tudom. Amivel jatszom az rendesen megy , jobban mint ICS-n, GPS sem cseszekedik. (Ingress)
Időnként hozzú HOME (házikó) gombbal hivd elő az előző alkalmazasok menut es lojj ki mindent. Ennyi.
bmt50: pléden kicsit többen csinaltak a dolgokat mint OT995-ön, sok embernek itt csak a szája volt nagy, gyk. Bagyuszon kívűl mindenkinek...
-
bmt50
senior tag
válasz
x1port #24901 üzenetére
Bocs, ha valakit ez zavar, de nekem se jött be ezen a telenoros telómon a cm.
Egyes Blade-en cm van és ott király(cm10.2 600Mhz-es procin-thx Konsta), de ezen nem!1. Sokat játszom és a cm-ben tudtommal nincs GPU OC.
2. ICS H1N1-ben van +30mega ram(382MB)! Nem ramtömörítés, hanem RAM!
3. Mióta drága a benzin biciklizem munkába és haza. A Spirit FM nagyon halk, én meg egy kicsit süket. Gyári FM rádió jó hangerővel szól.Lehet, hogy lesz olyan cm, ami az igényeimnek jó lesz, de eddig amiket feltettem egyik se.
MIUI meg szép, csak lassú és kevesebb a szabad ram. -
Armagedon14
csendes tag
válasz
x1port #24899 üzenetére
Igaz ez az asszonyod telója de nézd csak mit írtál:Üdv !
Asszony gyári ICS-je mostanában csak nehezen tér magához hìvásnál.
Elég későn éled fel a kijelző.
Van erre valami megoldás ?
Köszi Pont erről beszélek melyik a jobb egy gyors telefon vagy egy lassú egy jó térképpel, a másik kis hozzászokással a térkép is elmegy kit zavar hogy remeg amikor megtaláltam valamit már nem remeg -
Armagedon14
csendes tag
válasz
x1port #24895 üzenetére
Vegyük elő azt a bizonyos mérleget, és mérlegeljünk: Melyik a jobb egy gyors stabil telefon,
aminek egy bizonyos részei nem működnek,vagy egy olyan ICS amin minden működik,de olyan lassú hogy képtelenség használni,hívnak és 2 perc után csörög,ha belépek a menübe gondolkozik belépjen e GPS stb..stb..
Én azt hiszem a mérlegre a CM11-et teszem és a másik ez mind telepítés ,telefon, és hardver függő,
van akinél jó és hibátlan van akinél nem,én szívesen megmutatnám neked az enyimét amiről beszéltél hibák nem jönnek elő kivéve a térkép ugrálása. -
ORCA58
addikt
válasz
x1port #24895 üzenetére
Tiszteletben tartjuk a véleményed!
Ennek ellenére vannak telefonok pl. az enyém, amin az ICS nem használható.
Minden MP3 számot úgy kezdet játszani, hogy először belejátszott a számba 3-5 másodpercet véletlenszerűen, nem is elejéből. Nem találtam olyan lejátszót, mely ezt a hibát kiküszöbölte volna.
A GPS ment ugyan, de gyakran néhány másodpercre megszakadt a jel.
Csengőhang random változott, vagy meg se szólalt.
stb.Érdekes, de ezek a problémák nincsenek a CM11-ben.
Lehet van más hiba, amibe nem futottam bele, vagy hidegen hagy.
A hívásjelző hibája pl. nem érdekel, mert mást használok, az eredeti még mindig nem tudja azt, amire szükségem van.
Az csak hab a tortán, hogy ez nálam sokkal gyorsabb is -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
x1port #24895 üzenetére
Nem, nem hirdetjuk az igét, nem kell mert magaert beszel a CM11. Egyszeruen JO. Ennyi. Mindenki probalja ki. Ezt hasznalom, semmivel nem rosszabb mint a CM10, mindenben jobb mint a gyári ICS....
Nem illúzió, a TE személyes felhasználói profiloddal sz*r maximum. De akkor meg szép csendben azt kell használni, vagy pedig a hibakat ki kell javitani. Itt a forrás: [link]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
x1port #24893 üzenetére
Hibátlanul, csak mint a diavetítés... Láttam hogy működik, nem szeretnék arra a szintre jutni saját eszközömmel. Ez nem a készítő hibája. Ennyit lehet belőle kihozni. Amúgy abban minden gyári, még szép hogy elvárhatóan minden rendesen megy... amennyire a gyári romban is...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
x1port #24884 üzenetére
"A touch összevissza ugrál."
Stimm. A gyári romban nem véletlen nyúltak bele.
"Youtube kb egy galaxy mini felbontásával vetekszik"
A Youtube, mint olyan teljesen a forráskódtól külön álló fájlokon keresztül fut. OpenMax-ot használ, ami jórészt zárt kód, valamint a GPU drivert, ami teljesen zárt kód a rendszer felől...
"Mp3 lejátszás szaggat."
A mp3 dekóder szerencsére nem zárt... kivéve a harmadik féltől származó csomagokat...
"Térkép ugrál."
Lásd: YT... zárt forrású, nincs köze a rendszerhez.
"Félig belakottan is már tetű lassú"
Volt a kezemben gyári ICS-el ez a teló...hát igen. Ez a mondat igaz. Pont helytálló arra is. Csak éppen azt még be sem kell lakni. Németországban melózik a srác, akinek a telóját összenéztük a GXI-vel... nem kicsit verte porig az sebességben emezt...
"CM11ben pont az ART környezet lenne a lényeg"
Dehogy. A KitKat-ban az csak egy a számos újítás közül. Mellesleg még a Nexus-okon sem kiforrott...
"nem lehetne-e egy már stabilan működő rendszert fel tuningolni."
Nem lehetséges. Számos CM extra olyan mélyen van a rendszerbe ágyazva, hogy képtelenség tőle áthozni...
-
helixP
nagyúr
válasz
x1port #24884 üzenetére
" többünknek baja van vele". Pár embernek igen, a többség hallgat, mert teljesen elégedett. Ezért vállalom én magamra azt a feladatot (amíg még itt vagyok), hogy ne hagyjam az újakat megtéveszteni, mert mindig csak az szólal meg, akinek baja van.
A touch összevissza ugrál. - pár alkalmazásban igen.
Youtube kb egy galaxy mini felbontásával vetekszik. - Elenyésző embernél, nálam nem
Mp3 lejátszás szaggat. - Nem
Térkép ugrál. Ez tény.
Félig belakottan is már tetű lassú. Nem
CM11ben pont az ART környezet lenne a lényeg ... Nem. a CM-ben a CM a lényeg.ICS-ről már leírtam, hogy mik a bajai, nem kezdem újra. Ennek a többszöröse. És én itt be is fejeztem
(Még annyi, és ez a személyes véleményem, hogy szerintem baromi nagy hardveres gubancok vannak a telefonoddal, sajna ilyet fogtál ki)
zeta_24: Nem ez a topic... Ez lesz a Te topicod.
x1port (#24889) : Ezek szerint igen
-
helixP
nagyúr
válasz
x1port #24882 üzenetére
Tisztelem a véleményedet, szabad vélemény nyilvánítás van az országban (még), de minek olyat folyamatosan, napi 2-3x, megállás nélkül leírni, ami nyilvánvalóan nem igaz? "a CM-nek több a hátránya már mint az előnye" Totál dezinformálsz. Ha valaki rákeres, ezt a badarságot találja meg.
Nálad nem jött be a CM, oké, értjük az elején is megértette mindenki. De minek vesztegesse bagyusz az idejét egy két és fél éves rendszerre, amikor a túlnyomó többségnek jól működik a legújabb rendszer? Inkább hátrafelé haladjunk?
( És akkor most megint ironizálhatsz azon 2 hétig, hogy minden mondatod után odateszed, hogy szerintem. ) -
-
-
Kurafi
csendes tag
válasz
x1port #24735 üzenetére
Személy szerint 2 kártyát használok már több mint 1 éve. Soha nem volt gond , ez az idö alatt a hálozatokkal most van a cm 11 nél. Tehát vissza SCI nincs vele semmi gond, van mind a 2 kártyán hálozat.Mind mindenki aki ittvan szeretném én is a jobbat az ujjabbat, viszont amint leirtam mostmár felteszem a CM 11 pár perc és megjelenik ismeretlen IMEI és nincs tovább szolgáltato. ÉS természetessen független telefonrol van szo: soha semilyen szolgáltatohoz nem volt kötve
-
monalala
aktív tag
válasz
x1port #24656 üzenetére
Nem a proci szívja az akksit, hanem a képernyő a legjobban. A proci csak akkor megy max.-ra ha kell, programindítás, görgetés stb. Ez nem túl sok, ha nem játszol akkor elenyésző. A bekapcsolt képernyő zabálja az akksit mint állat. Alapból igen negy fényerők vannak belőve a fényviszonyokhoz képest.
Én a fényerőt a CM- ben min. 0-tól max. 50%- ig lőttem be, ami bőven elég ennek a telónak, még napfénynél is. Ez nem olyan mit a Blade3, hogy ott meg felfelé kellett szabályozni. Na mindegy, a proci visszavételével nem sokat spórolsz szerintem akku-ból, a fényerővel sokkal többet. Mondjuk az akksi eleve nincs túlméretezve ehez a telóhoz és így másfél év után meg igen legyengülnek. Én már untam, hogy éppen kihúzott egy napot neccesen és vettem bele egy utángyártott 1750mAh akksit. Most másfélszer addig bírja, ha nem kéttszer addig, mint csere előtt. Megérte azt a 4k-t nekem.fec555@ akkor a te képernyővédő fóliád se kopik el a túlzott használattól.
-
helixP
nagyúr
válasz
x1port #24666 üzenetére
Nem kötekedés, de az előzőekben írtam a felhasználási szokásaimat, amik nem a dísztrágy-kategória jellemzői és azzal is megy a 3 nap.
Tehát, ha dísztárgynak aposztrofált használat mellett (aminek vitatásába most nem megyek bele) ment 4 napot, és maradt benne a 50%, akkor nehogy már extrém hosszú használati idő legyen a 3 nap, normál használat mellett...
Tehát igen. Megint szerinted -
pataig
tag
válasz
x1port #24621 üzenetére
Helló!
A play-en van néhány alkalmazás, csak próbálgatni kell..
Pl: Equalizer Music Player, Winamp, Poweramp Music Player (ezt sokan dicsérik, csak fizetős, de van próbaverziója is), n7player Music Player.....stb...
Tisztában vagyok vele, hogy ez nem az a fórum, ahol appokat ajánlgatunk egymásnak, de remélem nem kapok büntit... -
ViktorHUN79
aktív tag
-
Milestone2
nagyúr
válasz
x1port #24492 üzenetére
Az az én MEGA tárhelyemen levő. Én nem fogom törölni, tehát amíg a MEGA létezik, elérhető. Keeper ha akarod linkeld be, fél éve fenn vannak, még soha nem törölték.
root.zip
unroot.zip
Flashtooldrivers
USB drivers without OTU
OTU
Fastboot+Upgrade
OT995&Motorola Device Manager -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
x1port #24425 üzenetére
Én kaptam egy 3 hónapos letiltást fél éve (azota is megvan
) mert komolyabban firtatni mertem az "érveiket" hogy miért nincs tovább frissítve és mit kellene kijavitani... szoval ennyit az alcarol, most a globállal izmozok még, egyelőre próbálom megértetni velük hogy a forráskód kell amit a weboldalukon ígérnek....
-
helixP
nagyúr
válasz
x1port #24428 üzenetére
Akkor gondold még egyszer újra. Ezek miatt a "mérnökök" miatt nem lehetett normálisan GB-ről ICS-re frissíteni, ezek miatt a mérnökök miatt lehet téglázni a telefont, mert egyáltalán feljön olyan partició, aminek nem kéne, ezek miatt a mérnökök miatt lett olyan az ICS kamera amilyen...
-
namerke
tag
válasz
x1port #24425 üzenetére
Érdekes amit írsz, nekem a legújabb cm11 köröket ver minden gyári .... kupacra. Sebesség különbség ég és föld, az új battery fix pedig tényleg segít, Jelenleg nagyon simán elmegy egy teljes napot nyomogatás mellett, korábban azért figyelni kellett a használatra. Bugokkal még nem találkoztam, és fent van egy csomó program amik mellett megvan a fix 120mb RAM hála a greenify-nak, amivel ha hibernálok akkor is megkapom az értesítéseket. Már egyáltalán nem gond a multitasking, konkrétan mintha új telefont kaptam volna a ROM által. Pedig egy hónapja még el akartam adni.
-
kgymac
őstag
válasz
x1port #24425 üzenetére
Ezt azért gondold újra. Az ics-ben lévő gyári, "mérnökök" által készített kernel hagy némi kívánnivalót maga után. Persze javítani nem fogják - kicsit drágább a javítást kifejleszteni, tesztelni, hivatalosan FOTA-n kiadni, mint törölni a faßbúkról az ezt firtató bejegyzéseket+tiltani az ezt megkérdezőket...
-
ViktorHUN79
aktív tag
válasz
x1port #24412 üzenetére
+1 nekemis a gyári 4.0.4 a best!Ahogy olvasgattam viszont valamiért nem teljes egyformák a telók hardveresen,és van aki tényleg szörnyűségeket tapasztalt gyári rommal nekik tuti jobb cm!De vagyunk páran akiknek a telóján teljesen jó gyári!Úgyhogy szerintem ezen kár vitázni próbálgatni kell azt kinek a pap kinek a paplan!
-
interstart
tag
válasz
x1port #23290 üzenetére
ha kikapcsolod az animációkat, akkor a feladatkezelő is korrektül működik. Legalábbis nálam mostmár nem ugrál a feladatkezelő ablak. Az viszont tény, hogy a home gomb nyomkodására még ha ugrál sem mindig jön be a feladatkezelő csak sokadik tapicskolásra. Ettől függetlenül sok MIUI-s funkció van benne pl.: a lockscreen-nél a home gombbal a LED-et lámpaként be tudod kapcsolni addig amíg nyomva tartod a gombot. Kifejezetten hasznos szerintem, este nem kell keresgélni az alkalmazások között, ha be akarsz jutni a lakásba és kellene egy kis fény. Képernyőképet a hangerő le+a menü gombbal tudsz készíteni. Szval van itt sok funkció benne, érdemes ellátogatni a MIUI honlapjára, hogy a V5 mivel tud többet mint egy stock Android vagy CM.
-
ORCA58
addikt
válasz
x1port #23282 üzenetére
Ebben a topikban többen kaptak új OT995-öt, de mivel az nincs már mást adnak.
Volt aki OT995-os helyet választhatott IDOLT (véletlenül IDOL S lett belőle).Ebben a topikban többen is vannak főleg grand x-esek [link]
Egyébként az ügyfélszolgálaton is megmondják,hogy mikor van csere készülék.
-
helixP
nagyúr
válasz
x1port #23249 üzenetére
Nem kell hozzá hangouts online-hogy lásd, ki van online. Az első verziós HO-nál volt ez csak gond, ezen már nem (Zöld kis pötty a név mellett). Nekem nem eszi a memóriát (tizen valamennyi simán belefér) és rendesen időben jeleníti meg az üzeneteket, 3 különböző készüléken, 3 android verzión (4.1,4.2,4.4).
Vélemények play-en: csak az ír, akinek gondja van vele.
De összeveszni nyilván velem sem fogsz ezen
-
bladegery
senior tag
válasz
x1port #23249 üzenetére
Mint irtam ket dologra is hasznlahatod, smsre es a gtlak helyett is. 1 csillagnal tobbet meg senki nem adott ra playen??? 3.6-os az atlaga es dupla annyian adtak neki 5-ost, mint 1-est. Lehet vannak meg problemak vele, de te nagyon kisarkitod a dolgokat.
Szerintem bagyusz nem tud semmit se csinalni hogy regi appokat akarsz hasznalni, ez a google-on mulik. -
bladegery
senior tag
-
R2Bazsi15
tag
válasz
x1port #23214 üzenetére
Ezt a Xposed nevű appot ajáénlom sokaknak én kipróbáltam és nagyon jó!
A kinézethez kell a Gravitybox modul.
Minden testre szabható lessz! -
-
helixP
nagyúr
válasz
x1port #23186 üzenetére
Az elmúlt időben, (még a fórumra érkezésed előtt) már több példa volt, amikor azt mondták, hogy egyszerűen nincs alkatrész, ezért volt kvázi "javíthatatlan" a cucc. Ekkor a cserét ajánlották fel. Erről beszél a kolléga.
Honnan van az infód, hogy tonnaszám állnak az alkatrészek a telemaxban?
-
ORCA58
addikt
válasz
x1port #23184 üzenetére
Még nincs, már várom az értesítő SMS-t. Csak szeretném tudni, mire számítsak, ha netán nem javítják.
Számításaim szerint nem nagyon lenne olyan telefon, a felajánlottak között, ami mindenben pótolná az OT995-öst. Vagy ez, vagy az nincs benne ami kellene.
Kompromisszum nélkül a teljes T-s listából sem tudok választani. (Azaz tudnék, de van az az ár ami felett nem megy) -
ORCA58
addikt
válasz
x1port #23165 üzenetére
x1port
Nem fogalmaztam világosan?!
Mostanában gyakori, hogy a garanciális telefonokat nem tudják megjavítani alkatrész hiányában. Nem csak Alcatelt.
Ilyenkor új készüléket adnak, de mivel nincs az adott típus, jelen esetben az OT995, más típust ajánlanak. Ez Csak egy bizonyos szűk árkategóriában teszik. Nem kizárt, hogy én is így járok.
Ha ezek között nincs olyan olyan amit elfogadnék, mit tesz a T...? Ha nem választok akkor az árát visszaadják,
vagy ez csak hiú ábránd? Ugyanis ezzel járnék a legjobban, vehetnék, ráadásul olcsóbban olyant, ami nincs a felajánlottak közt.bladegery
Annyira hülye azért nem vagyok, hogy átveszek egy vadi új készüléket, ami nekem nem tetszik, és ezért kidobom a kukába!
dokee78
Az természetes, hogy melegen (egy bizonyos határig) az akku nagyobb feszt ad le, mert gyorsabbak a kémia folyamatok. Nem véletlen, hogy sok autó nem indul télen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- OLED monitor topik
- Hővezető paszták
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest