- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
zeus90
aktív tag
Amúgy nekem ebből a gépből már sok minden megvan! Szóval az alaplap kivételével minden benne van a mostani gépemben. Valaki tudja hogy az integrált hangkártya eléri-e teljesítményben az Sb live-ét:F Memóriát én is csak Samsungot fogok venni. Videokártyámat meg most nem cserélem mert múlt nyáron volt. Akkor ezt találtam a legjobbnak de már másikat vennék(de tök király maxon fut rajta szinte még minden pedig tök szar az alapom és a procim:DD)!
-
Damage
senior tag
Akkor vesz egyet használtan 11 hó garival 33 ezerért. Így még jobban megéri :D
Teljes mértékben igazad van, hogy a 500/250(500) ast nem szabad megvenni. Viszont az Extreme széria nagyon ott van a 2,5ös memóriájával! És árban is, ha jól emléxem bruttó 40be került újonan!
A döntő szó ennek ellenére is az övé lesz. Én biztos eladnám a GeForce-ot és vennék egy ilyen GeXcube-ot (a 700Mhz-eset). -
erdoke
titán
válasz
venember83 #64 üzenetére
Ez nem így van. Az A7N8X-X másik chipsetre épül (nForce2 400 vs. Ultra400).
Az A7V8X-X-en pedig több (egyébként negatív) változtatás is van az ''egyikszeshez'' képest, nem csak egyszerűen letiltottak pár nem működő dolgot, hanem áttervezték gagyibb, de olcsóbb irányba. -
haris
őstag
Sajnos Gexcube Extreme-t már nem fog ujonnan kapni.
Helyette ez van a Mistralnak:
[L]http://www.mistral.hu/uj/admin/leir/out2.phtml?termek=2007745&szam=1&user=1[/L]
amiért ezt nem ajánlom megvételre: a memoria. A 9600XT mem orajele 300(600) MHz kellene legyen.
Amiért ez jo kártya: olcso!! (husnak hig a leve)
Üdv -
Damage
senior tag
Nekem is majdnem ugyanez a konfigom :D
Szerintem jobban jársz ezzel az alaplappal, mint a ''-X''-essel. Dual channel, 400FSB, Dual Lan, SATA, Soundstorm, FireWire, 6 USB 2.0 (nekem a sima deluxe van ''-E'' nélkül)
a proci totál jó ár/értékben, főleg, ha bírni fogja a 200fsb-t (ugyanez van nekem is)
A ti4800-ast én a helyedben cserélném egy Radeon9600XT-re a directX 9 miatt, abból is a GeXcube Extreme-re (alapon 500/700, a RAMok 800ig tuti bírják a 2,5ös memória szerint, a magnak is bírnia kell kb az 550et) ez elég olcsó és gyorsabb a GeForce4-nél. Szerintem csak 1-2 ezret kellene rádobnod, ha újonan szeretnél egy ilyet. Nekem Asus 9600XT-m van, de a GeXcube olcsóbb, alapból gyorsabb memóriák, jobb a hűtése (a memória másik oldalán is van borda).
Memória: az 512 jó, csak ilyen formában: 2*256 (400Mhz, márkás). Ha a procid bírja a 200fsb-t és 2 memóriamodult veszel, akkro az alaplap ki tudja használni a dual channel-t és 400Mhz-en fog tudni száguldozni. (nekem 2*256 (400Mhz) Samsungom van). Amennyiben jól állsz anyagilag, vegyél a Samsung-nál valami márkásabbat, jobbat...nekem ez is megfelel, mert olcsóbb és ez is megy 400-on.
Hangkártyát felejtsd el! Ezen az alaplapon integrált NVidia Soundstorm van. Sokkal jobb az SB Live-nél.
Philips RW (nekem is Philips RW-m van) :DD -
zeus90
aktív tag
Szasztok! Szerintetek egy ilyen gép meddig álja meg a helyét?:
ASUS A7N8X-E-Deluxe
AMD 2500
ASUS Geforce4 ti4800
512Mb DDR PC3200(400)
Sb live hangkártya
Philips CD-RW
Pioneer DVD olvasó
év végén lessz egy DVD-RW is(sulinet)
:))
[Szerkesztve] -
KINKY_007
aktív tag
Hello! Nekem ASUS A7n8x Deluxe (rev 1.xx) van.Deluxe=2 hálókártya, 2 SATA, de a legfontosabb SOUNDStorm! A többin csak valami gagyi van! Minőségbe ezt a LIve + audigy-khez szokták hasonlítani, de sokkal kevésbé terheli meg a procit, és real time Dolby Digital tud... A procim 2500+ os bartom és alapfeszen megy 2200(200*11), de 2400 felett is bootol. Össze vissza lehet szorzót, meg FSB-t állítani, így kitudod hozni a maxot a memóriák ellenére is (azt külön lehet állítani)
A procit kipróbáltam 230-as FSB-n is, és simán ment. Én most P4-re váltásra gondolkozom, lehet, h eladó lesz!
[Szerkesztve] -
nkpolip
tag
Vegyél a procihoz egy Thermaltake Volcano 11+ vagy 12+ éa akkor addig húzhatod amíg a
proci bírja. -
Fehérsólyom
aktív tag
válasz
venember83 #64 üzenetére
Nem akarok kukacoskodni, de tényleg nem értem a következőt:F
Azt mondod, h a HIBAS vagy GYENGE lapot átnevezik. Ez eddig rendben is lenne, de az a ''baj'', hogy a -x-en más nForce2-es chip van (a nem Ultra).
Ha most az ember logikusan gondolkodik a következőkre jut:
Ahhoz, h kiderüljön, h melyik a gyengébb lap tesztelni/kipróbálni vagy bármi mást kell az éppen legyártottat. Ezek után, ha kiderül, h melyik a HIBAS vagy GYENGE akkor fogják és egy teljesen másik gyártósorral leforrasztják róla az Ultra-s chipet (nem hiszem, h a munkás neki áll kézzel és pákával :DD), majd vissza az eredeti gyártósorra és ott rá a nem Ultra-s változat. Hát szerintem hülye az a gyártó aki ezt eljátsza..., ha meg már tudja mi a hiba a köv. sorozatot jól csinálja, hisz neki is meg kell élnie.
Azaz külön fent kell tartani egy másik gyártósort és még tesztelni/kipróbálni kell a lapokat. Ha belegondolsz ez egy kicsit hosszadalmas, ami azt is jelentené, h nem lenne elég a piacon.
A másik, h az ASUS-nak elég jó a hírneve, és elég sokan ajánlják, azaz ebből a szempotból sem hiszem, h ezt játszaná...
Persze lehet hibás széria, mert előfodult. (lásd feljebb nekem is hibás volt) -
Furky
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #68 üzenetére
hi alvin! Honnan lehet szerezni AMD-s matricát? Én nem dobozosat fogok venni, de azért jól nézne ki a házam elején egy olyan matrica. Na meg most jött az ötlet, hogy AMD jelet fogok vágni a házam oldalára majd... későbbiekben...
-
venember83
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #67 üzenetére
ok, igazad van, bocs :B
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
venember83 #63 üzenetére
KT600 (csak hogy rendbe rakjuk):)
-Asus A7V600
-Abit KV7
:P -
zeus90
aktív tag
Lenne egy kérdésem is! Melyik AMD procit vegyem a dobozosat vagy a nem dobozosat!? Mert tudom hogy a dobozoson van hűtő de szerintem én 3000 Ft-ért jobb hűtőt veszek rá meg amúgy is 5000 Ft köztük a külömbség !?
-
zeus90
aktív tag
O.K. Az odáig rendben hogy most nem gyorsabbak! De ahogy te mondtad egyszer gyorsabbak lesznek!
Én olyan típus vagyok hogy nem szeretek fél évente évente fejleszteni ugyanazt a dolgot! Ezért én inkább most veszek megy ASUS A7N8X-E-Deluxe-t és szerintem egy ideig ezt nem kell lecserélni! -
venember83
nagyúr
válasz
Fehérsólyom #60 üzenetére
Nos, meg 1x: az Asusnal a HIBAS vagy GYENGE a7n8x- es a7v8x-eket atneveztek, vagyis tettek a nevbe plusz 1 xet(igy a kevesbe jot is el tujak adni, nem kell kidobni), hadd szivjon aki ilyen 'olcso' lapot vesz es nem tajekozodik a helyzetrol elotte, szoval orulj ha makod volt/van , mert eleg kevesek egyike vagy :))
-
venember83
nagyúr
Szerintem nem tul okos dolog Deluxe-os Asus lapot venni, kihasznalod azt a pluszt amit kapsz?Nalam nyero NF7 v2.0(S-ATAval vagy anelkul)+Barton es meg penzed is marad, sot a S-ATA is folosleges, hisz a S-ata-s vinyok meg nem gyorsabbak mint a IDE csatlakozofeluletuek, sot ugyanazok fizikailag, csak a csatlakozofelulet mas, majd ha tenyleg gyorsabbak lesznek, akkor megeri, de igy, picit gyorsabb+sokkal jobban melegszik, nincs sok ertelme, de ez maganvelemeny
-
vandor05
csendes tag
Talan ebbe a topicba illik a legjobban :) nagy a gondom: Ti melyíiket javasolnatok? elorebocsatva, hogy tuning igazan nem erdekel ...
Intel Pentium 4 2.66 GHz (533MHz FSB, L2 512k) vagy
AMD Athlon XP Barton 2800+ (333MHz FSB, L2 cache: 512kB)
+ milyen lapot hozzajuk ugy ~20e ft-ig?
Nem akarok am haborút :U -
Fehérsólyom
aktív tag
Ok, ok persze én sem akartam rögtön neked esni, csak nem értettem nagyon az ellenszevet. :)
Természetesen lehetnek rossz szériák...
Jól meg kell nézni mit vesz meg az ember. Az igazság az, h nekem is olyan lap jött, amin az egyik kondenzátor hibás volt. (kicsit meg volt nyomódva, el se indult:) ) :( Hála sikerült kicserélni azóta csak örülök, h ezt választottam, mert teljesen elégedett vagyok vele.
zeus90 én is azt tudom neked tanácsolni, h jól nézd meg az alaplapot amit veszel így külsőleg. A belső csak úgy is a használat során derül ki!
[Szerkesztve] -
b0unCe
aktív tag
válasz
Fehérsólyom #58 üzenetére
igen igen. csak azert szoltam mert mostanaban volt (van) az asus -x eknek a ^rossz napjuk^
-
Fehérsólyom
aktív tag
''nem gyarihibas, nem oli meg a ramjaid, nem fog szarul mukodni, jobban huzhato benne a proci es meg 1000dolog''
Ez bármelyik más alaplapnál előfordulhat, a -x-es és a simánál egyaránt, sőt az összes alaplapgyártónál is!
''a szarul mukodo a7n8xeket adjak el mas neven''
Ez alapján a Deluxe-os a király, a tuti, ami nem az, az szar, mert a nem működő Deluxe-os az a7n8x, és ami még szarabb az a a7n8x-x.
A gond ezzel csak az, h a -x-en teljesen más chip van.
Egyébként az Abitnál is volt egy sor gyárihibás. Mindegyik lapon szar volt a kondenzátor, és egy év alatt tönkrementek. De nem csak egy, hanem az akkor készített teljes paletta (AMD, Intel oldal egyaránt). Kondicsere után viszont jól működtek. -
b0unCe
aktív tag
válasz
Fehérsólyom #56 üzenetére
Hat abban igazad vannak hogy fizikailag azonosak, de nemreg volt egy idoszak amikor 10 bol 9 -x es es v8x stb gyarihibas volt. Szvsz a szarul mukodo a7n8xeket adjak el mas neven.
persze ha makod van akkor ok.
Tobbletbiztonsag: nem gyarihibas, nem oli meg a ramjaid, nem fog szarul mukodni, jobban huzhato benne a proci es meg 1000dolog -
Fehérsólyom
aktív tag
Abban egyetértünk, h nem érdemes a deluxe-os változatra költeni...
De azt mondd már meg nekem légyszíves, h mint jelent nálad az, hogy többlet biztonság?
Mert ha jól látom teljesen azonos gyártótól ajánlasz te is lapot... és mint tudjuk, úgy csökkentik az árat, h nem használják ki a többlet funkciókat... Ez annyit jelent, hogy a -x-es és a nem, az teljesen azonos mindenben (nyáktervezés, chiphelyek...) csak több intergál vezérlő/eszköz van kivezetve.
Összefoglalva minden vezetékezésben, nyáktervezésben, felépítésben, hűtők elhelyezésében azonosak, egyedüli különbség ott jön elő, h ráforrasztják a chip-et vagy sem, ill. h melyik chip kerül fel rá...
zeus90 én is deluxe-osat akartam elején venni, de azt kell, h mondjam, h tényleg nem éri meg (ne légy a pénzed ellensége)... akkor vegyél inkább nagyobb procit :)
[Szerkesztve] -
b0unCe
aktív tag
deluxot felesleges venni, csak egy csomo kacatot adnak jo sok penzert. de ha talalsz sima a7n8x et az jo vasar.
Meg jo lehet abit nf7 es epox 8rda3 -
zeus90
aktív tag
Köszike!
Engem vajójában egy Deluxe csábít nagyon! MAjd meglátom mennyi pénzem lessz!Egyébkénet nem fontos számomra hogy ASUS legyen ha lenne ennél jobb! -
b0unCe
aktív tag
+3000 ft meger egy kis biztonsagot, tuningolhatosagot, teljesitmenyt, minoseget.
talan nem is keveset -
zeus90
aktív tag
És miért nem vennél?
-
b0unCe
aktív tag
en -x et es v8x es annal is -x et nem vennek. akkor inkabb egy sima a7n8x. 23.000Ft
-
Fehérsólyom
aktív tag
Hát ha csak megnézem a kékállat árlistáját, ami így hirtelen eszembe jut akkor a következőt találom:
ASUS A7N8X-X (3 év gar.) bruttó: 20.115HUF
ASUS A7N8X-X (1 év gar.) bruttó: 19.365HUF
Barton 2500+ bruttó: 21.490HUF
Most látom csak, hogy a User's-ben még kedvezőbb:
ASUS A7N8X-X bruttó: 18.740HUF
Barton 2500+ bruttó: 21.263HUF
Igaz azt ígértem mind2 20e alatt van, de amennyivel több a proci, annak a kétszeresével kevesebb az alaplap, ergo még mindig kijön 40eből és egy igen stabil konfigot kapsz, jó teljesítménnyel.
Ja, igen... Bp. :) -
zeus90
aktív tag
Szasztok!
De tényleg lehetne amúgy konfigokat írni mert engem érdekelne melyik a legjobb mert ha már fejlesztek azt akarom hogy pár hónap múlva ne keljen újra a zsebenbe nyúlni!:(
KÖSZI!!!!
[Szerkesztve] -
zeus90
aktív tag
FEHÉRSÓLYOM!Melyik városban lehet ezeket a cuccokat 20 e forint alatt megvenni?Mert nálunk mind a kettő 20 e Ft felett van!Köszi!
[Szerkesztve] -
zeus90
aktív tag
Kössz a segítséget kedden az lesz az első dolgom hogy megyek a boltba megkérdezem a közös ügyeket és ezt az alaplapot is!
Köszi! -
Fehérsólyom
aktív tag
Először is nagyon köszönöm neked, h érdeklődtél, és egyben megkérnélek rá, ha megint jársz arra és nem leltároznak, akkor kérdezz rá légyszíves, hogy milyen is valójában.
Jó konfig... Hmm, most vettem én is egy gépet nemrég szóval a következőt javaslom neked:
ASUS A7N8X-X, 2500+ Barton a többi ízlés dolga...
Persze felmerül a kérdés, h miért ez az alaplap. Nos én is sokat vaciláltam a Dual Channel és az anélküli lapok között, és megnéztem jó pár tesztet, amelyekből kiderül, hogy csak nagyon nagyon szélsőséges esetben jobb a Dual Channel a simánál... Ezért esett erre a lapra a választásom. A másik szempont volt, h egy igen tetemes méretű hűtőborda van az északi hídon, azaz nincs venti a lapon -> a legcsendesebb :) Fontos volt még a stabilitás is, ami általában jó az ASUS lapoknál. Persze nem annyira tuningbarát mint az Abit, de ha az kell, ott is van ebbe a kategóriába eső lap! A procot azért javaslom, mert igen kedvező az ára, kis tuningnál pedig megugrik a teljesítménye, ill. ez még bitang csendesen hűthető...
Hát ennyi...
Mindkét általam ajánlott terméket megkapot 20e alatt bruttóban. Sztem ez igen jó vétel :)
(Persze tudom, h a Dual Channel-es kollégáknak nem tetszik majd, de nekik itt egy kis ízelítő:
[L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=285&p=1[/L] Soltek lapra érdemes figyelni!
[L]http://www6.tomshardware.com/motherboard/20031107/index.html[/L] Ebben a tesztben van olyan helyzet, ahol a single channel lenyomja a dual channelt :) Persze lehet mondani, h biztos gyorsabb vmivel, de azt ne felejtsük el, h hol és mikor? Benchmarkban ha gyorsabb nem ér vele semmit az ember érdemes a hétköznapi alkalmazásoknál odafigyelni!)
Remélem segítettem :)
[Szerkesztve] -
zeus90
aktív tag
alaki egyébként ha tud nekem ajánlani egy jó konfigot 60 000 Ft környékén az írja már le! Több véleményt is meghalgatok! érveket és ellenérveket is!
Elképzelésem az első hozzászólásban van! -
zeus90
aktív tag
Szasz Fehérsólyom!
Sajna nem tudtam meg semmit mert leltár miatt zárva vannak! /nem tudom mit leltároznak mert szinte készleten nincs semmi!/
Amúgy az a PQI az nem egy gyár hanem valamilyen fajta ami a brandnél 4000 ezer forinttal drágább!
Ha valaki tudja hogy milyen ez az írja meg! -
Fehérsólyom
aktív tag
-
zeus90
aktív tag
Még nem tudtam meg de holnap megkérdezem!Amúgy Orosházi vagyok és itt az egyik kedvenc boltomban van ahol mindent beszereznek amit ajarok!
[Szerkesztve] -
Fehérsólyom
aktív tag
Hi zeus90!
Honnan vennél PQI memóriát? (Esetleg Sulinet->FEFO?)
Megtudtál már róluk valamit? -
zeus90
aktív tag
Na jó én megyek majd még valamikor visszanézek!
Jövök még kérdezősködni! -
zeus90
aktív tag
Nem várok de valamennyit ez is ér!
-
zeus90
aktív tag
Azt gondoltam de ez a kis javulási lehet hogy nem kevés megtakarítást jelent!
-
zeus90
aktív tag
Akkor nem akkora probléma ha szorzólockos is nem?!
-
zeus90
aktív tag
És ezzel mennyit lehet elérni?
-
zeus90
aktív tag
HA szorzólockos lenne a proci miképpen lehet tunningolni?
-
zeus90
aktív tag
Nem tudod?Akkor majd a boltban megkérdezem!
-
Mania
senior tag
???????????Erre passzolok.
De szerintem latogass el valamelyik honlapra,mindenhol talalsz a memokrol leirast,es mar ugy menj a boltba hogy EZ KELL!!!
www.samsung.com
www.smartmodular.com
www.micron.com
stb.
De tenyleg keszulj fel nagyon mert szeretik neha atvagni az embert es valami sz***-t rasozni.
[Szerkesztve] -
zeus90
aktív tag
És a PQI??
-
Mania
senior tag
A BRAND a markasat jeloli.De vigyazz mert lehet hogy a panelon neves ramok vannak de a gyarto akarki lehet.Elvileg ha neves gyartotol van a modulon talalsz egy cimket a nevevel es az adatokkal
Pl.SmartModular
s/n:xxxxxxxxxxxxxxxxxx
CL2.5
esattobbi
Nekem ilyen van 2 db ezeken Infineon ramok vannak. -
zeus90
aktív tag
Kezdem érteni!
-
zeus90
aktív tag
azt én is gondoltam hogy azok nem valami jók!A memóriával kapcsolatban mit jelent az PQI és brand?
-
zeus90
aktív tag
Az egyik topicban azt olvastam hogy az FSB-t ahogy ha 400MHZ-s a memória akkor 200 kell állítani!Akkor méirt akarnám 230-ra állítani?
-
Neylon
tag
A7V8X-X+AMD Barton 2,5+512 MB v. 1024 MB Samsung ram
-
zeus90
aktív tag
Ja tényleg melyik lenne a legjobb memória?Mármint a márka szerint!
Noname szóba jöhet?
[Szerkesztve] -
Mania
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #10 üzenetére
A leiras szerint megbirkozik a 3400+ os Bartonnal is.Talan eleg lesz,de szerintem segitsunk neki adjunk otleteket.:)
-
L3zl13
nagyúr
Tuningra az Abit jobb. Több mindent lehet állítgatni, és szélesebb határok között.
Nekem ASUS-om van. A múltkor hozzám kerül egy táp ram, én pedig ki akartam tesztelni a rendszer határait.
230-as FSB-nél még bebootolt, de nem volt stabil.Szerintem lehet, hogy a chipset nem bírta, és nem volt lehetőségem extra feszt adni neki.
Nem mondom, hogy nem lehet tuningolni, de ebben az abit jobb.
Abit AN7-re felmegy a Zalman? Nem tudja valaki véletlenül? -
zeus90
aktív tag
Jól néz ki a hűtő de mennyire zajos?
-
zeus90
aktív tag
Ha valakinek van 1 kis szabadideje küldjön már egy e-mailt hogy hogyan is néz ki ez a tunning!Mit miért hogyan??
[Szerkesztve] -
zeus90
aktív tag
Én még nem nagyon tuningoltam semmit!Csak a VGA kártyámat azt is csak addig amíg nem akadt a tesztprogi ja és csak az órajelét! De egy bizonyos kereten belül ezt szeretném tunningolni amíg biztonságos!
-
zeus90
aktív tag
Amúgy az a hűtés mennyibe kerülne?Ja és az proci hűtés?Mert az én gépem tele van már hűtőkkel!Mivel az új VGA kártyám 3 napon belül szarrá ment azt ajánlották tegyünk bele!Most van egy CooLink oda-viszza hűtő egy noname a VGA mellett és még egy a gépházban!De az eredeti van még a procin is meg az alapon is ami enyhén szólva nem valami modern lehet!/PIII 1,1GHZ/
[Szerkesztve] -
Mania
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #7 üzenetére
Lehet hogy igazad van de ki tudja hatha valami jobb darabot fog ki!
-
zeus90
aktív tag
Szerintem is de engem mégis érdekelne!
-
zeus90
aktív tag
És milyen ellenérveket mondott?
-
Ati9500
senior tag
Szia!
Én is Asust- szerettem volna !
De az eladó lebeszélt!
Most Abit AN7 van a gépemben és nagyon meg vagyok vele elégedve!!!
mellette egy amd xp 1,7+ processzor
-Én is gyüjtögetek egy Barton 2500+ -
zeus90
aktív tag
Én erre gyűjtök:
ASUS A7N8X-E-Deluxe+2500+ Barton
Nemtudom de szerintem ez egy egész jó összeállítás lenne egy kis tuniggal!
Véleményeket lehet íni mit és mire érdemes kicserélni?
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Asztrofotózás
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged