- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
Damage
senior tag
Akkor vesz egyet használtan 11 hó garival 33 ezerért. Így még jobban megéri :D
Teljes mértékben igazad van, hogy a 500/250(500) ast nem szabad megvenni. Viszont az Extreme széria nagyon ott van a 2,5ös memóriájával! És árban is, ha jól emléxem bruttó 40be került újonan!
A döntő szó ennek ellenére is az övé lesz. Én biztos eladnám a GeForce-ot és vennék egy ilyen GeXcube-ot (a 700Mhz-eset). -
Damage
senior tag
Nekem is majdnem ugyanez a konfigom :D
Szerintem jobban jársz ezzel az alaplappal, mint a ''-X''-essel. Dual channel, 400FSB, Dual Lan, SATA, Soundstorm, FireWire, 6 USB 2.0 (nekem a sima deluxe van ''-E'' nélkül)
a proci totál jó ár/értékben, főleg, ha bírni fogja a 200fsb-t (ugyanez van nekem is)
A ti4800-ast én a helyedben cserélném egy Radeon9600XT-re a directX 9 miatt, abból is a GeXcube Extreme-re (alapon 500/700, a RAMok 800ig tuti bírják a 2,5ös memória szerint, a magnak is bírnia kell kb az 550et) ez elég olcsó és gyorsabb a GeForce4-nél. Szerintem csak 1-2 ezret kellene rádobnod, ha újonan szeretnél egy ilyet. Nekem Asus 9600XT-m van, de a GeXcube olcsóbb, alapból gyorsabb memóriák, jobb a hűtése (a memória másik oldalán is van borda).
Memória: az 512 jó, csak ilyen formában: 2*256 (400Mhz, márkás). Ha a procid bírja a 200fsb-t és 2 memóriamodult veszel, akkro az alaplap ki tudja használni a dual channel-t és 400Mhz-en fog tudni száguldozni. (nekem 2*256 (400Mhz) Samsungom van). Amennyiben jól állsz anyagilag, vegyél a Samsung-nál valami márkásabbat, jobbat...nekem ez is megfelel, mert olcsóbb és ez is megy 400-on.
Hangkártyát felejtsd el! Ezen az alaplapon integrált NVidia Soundstorm van. Sokkal jobb az SB Live-nél.
Philips RW (nekem is Philips RW-m van) :DD
Aktív témák
- Synology NAS
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen digitális videókamerát?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged