Keresés

Aktív témák

• Damage

senior tag

válasz haris #78 üzenetére

Akkor vesz egyet használtan 11 hó garival 33 ezerért. Így még jobban megéri :D

Teljes mértékben igazad van, hogy a 500/250(500) ast nem szabad megvenni. Viszont az Extreme széria nagyon ott van a 2,5ös memóriájával! És árban is, ha jól emléxem bruttó 40be került újonan!
    A döntő szó ennek ellenére is az övé lesz. Én biztos eladnám a GeForce-ot és vennék egy ilyen GeXcube-ot (a 700Mhz-eset).

• Damage

senior tag

válasz zeus90 #76 üzenetére

Nekem is majdnem ugyanez a konfigom :D
    Szerintem jobban jársz ezzel az alaplappal, mint a ''-X''-essel. Dual channel, 400FSB, Dual Lan, SATA, Soundstorm, FireWire, 6 USB 2.0 (nekem a sima deluxe van ''-E'' nélkül)
    a proci totál jó ár/értékben, főleg, ha bírni fogja a 200fsb-t (ugyanez van nekem is)
    A ti4800-ast én a helyedben cserélném egy Radeon9600XT-re a directX 9 miatt, abból is a GeXcube Extreme-re (alapon 500/700, a RAMok 800ig tuti bírják a 2,5ös memória szerint, a magnak is bírnia kell kb az 550et) ez elég olcsó és gyorsabb a GeForce4-nél. Szerintem csak 1-2 ezret kellene rádobnod, ha újonan szeretnél egy ilyet. Nekem Asus 9600XT-m van, de a GeXcube olcsóbb, alapból gyorsabb memóriák, jobb a hűtése (a memória másik oldalán is van borda).
    Memória: az 512 jó, csak ilyen formában: 2*256 (400Mhz, márkás). Ha a procid bírja a 200fsb-t és 2 memóriamodult veszel, akkro az alaplap ki tudja használni a dual channel-t és 400Mhz-en fog tudni száguldozni. (nekem 2*256 (400Mhz) Samsungom van). Amennyiben jól állsz anyagilag, vegyél a Samsung-nál valami márkásabbat, jobbat...nekem ez is megfelel, mert olcsóbb és ez is megy 400-on.
    Hangkártyát felejtsd el! Ezen az alaplapon integrált NVidia Soundstorm van. Sokkal jobb az SB Live-nél.
    Philips RW (nekem is Philips RW-m van) :DD

Aktív témák