- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
mekkelek
tag
Na, szóval összefoglalva:
- korábban 800-on ment, tehát a bios tudja (ha még működik)
- úgy próbálgatom, hogy csak rpci és ram van benne, semi más
Viszont ahogy tegnap a kondikról írtatok, elkezdtem jobban tanulmányozni őket. Vannak olyanok amik teljesen laposan és ''tiszták'', van néhány azonban, aminek a tetején ilyen fehér trutyi lerakórás lenne. Ezeknél egy picit mintha púposodna felfelé a teteje. Szóval vszeg annyit még érdemes megtenni, elolvasva néhány kondis topikot, hogy az összeset lecserélem -
mekkelek
tag
Az integrált vgát próbálom használni. Beszéltem az gazdájával: azt mondta mielőtt lecserélte volt némi gondja a lappal, úghogy lehet hogy annyi neki. Azt mondta, hogy ''ingadozott a feszültség'' a lapon (nem a táptól) és elpbb utóbb mindig lefagyott. Most mondjuk el sem indul.
-
mekkelek
tag
Sziasztok!
Kezembe került egy abit sl6 alaplap egy ismerőstől, állitólag működöképes volt még mielőtt lkecserélték 1-2 éve. Leporoltam, beletettem egy belevaló porcit és memóriát. Ha bedugom elkezd égni a standby led ahogy kell, ha bekapcsolom, elindul a proci hűtője de meg sem nyikkan a lap. Procit lecseréltem, másikkal se. Gondolom ha a memória rossz, akkor is kellene legalább némi sípoló hang a POST hibajelzései miatt. Egyébiránt se kép se hang. Jumperek jól be vannak állítva.
Van még ilyenkor valami jól bevált trükk vagy kuka?
Köszi.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest