- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
agoka07
senior tag
Sziasztok!
Alaplap vásárlás előtt állok és döntésképtelen vagyok. Szerintetek melyik a legjobb választás az alábbiak közül?
http://www.okazii.ro/catalog/59811212/vand-placa-de-baza-abit-al8-socket-775-gigabit-lan-sata-3gb-s-raid-ieee1394a-hd-audio-amp-mu-guru-amp-trade-tech.html#galerie
http://www.okazii.ro/catalog/58517911/gigabyte-ga-8i915p-duo-pro-placa-de-baza.html#galerie
http://www.okazii.ro/catalog/58853922/placa-de-baza-gigabyte-p31-ds3l.html#galerie
Előre is köszi!
Ágoston -
Jancsi
aktív tag
Hi!
Nem tudom aktuális-e még a fórum, de azért leírom.
Tegnap raktam össze egy gépet havernak, 2200as Sempronnal és egy Abit NF7-el. A kis sempron most vigan szaladgál 2Ghz-en az eredeti 1,5 helyett, ami szerintem elég szép főleg 222Mhz-es FSB-vel. Ez sem egy rossz konbináció, csak az Abit NF7 13-14E körül van. -
Hoogan
csendes tag
Jelenleg egy Asrock Pe Pro alaplapom van és azt szeretném kérdezni hogy érdemes e bele tenni egy P4-es procit vagy inkább vegyek ujj alaplapot?
-
Agostino
addikt
Tuning? Ugyanmár, asse tom mennyi tejszín kell bele
Legfontosabb hogy a procim annyit menjen, amennyit kifizettem érte. Jok ezek az ABIT lapocskák is, de szinte sehol sem látom hogy szeresse a Thortont. Mondjuk lassan kezdek elbizonytalanodni, hogy a Thorton a magot jelenti -
Agostino
addikt
Na üdv.
Olvasgattam itt az ASUS fórumot, és ott olvastam, hogy pl ramokra nagyon kényes,meg nekem Everest szerint Thorton magos az AMD-m, míg az lap weboldala szerint : Thoroughbred/ Barton Core Support, nem szereti az enyémet.
Egyenlőre úgy néz ki, hogy Gigabyte lapom lesz. 5.1 ezen szépen szól? 2600+om rendesen megy majd benne, nem csak 2000+-nek lesz felismerve? -
Jancsi
aktív tag
Szerintem vedd be a listába az Abit NF7-et Bővebben: link is ha meg sok pénzed van rá akkor AN7-et Bővebben: link
Az NF7 kb 13-14E, az AN7 jóval több, de azt csak akkor ajánlom ha tuningolni akarsz nagyon (azért az NF7-et sem kell feélteni tuningnál)
Most olvasom hogy fájövár is kell, akkor NF7-S Bővebben: link azon van Sata meg fajörvár is és 2-3E-vel drágább mint az NF7. -
Logan
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, hogy szerintetek az ASUS P4C800-E Deluxe-s alaplapba 3.2GHZ-s vagy 3.6GHZ-s procit lehet beletenni maximum. Mert az a gondom, hogy az Everest home progi 3.6GHZ-s, míg az interneten az asus honlapján 3.2GHZ-s procit ír maximum.
Előre is köszi a segítségeteket. -
Yrkalla
csendes tag
Sziasztok !
A kérdésem a következő lenne :
tudok venni olyan alaplapot, amibe AMD 64 megy (mondjuk a 939-es), illetve az alaplapnak van PCI Expressz slotja ? -
Jancsi
aktív tag
Nem intel, de szerintem 30E-böl leginkább csak AMD-t lehet venni
alapnak ezt ajánlanám, nem a csúcs bővíteni sem nagyon lehet de olcsó
Bővebben: link 8-8,5E áfával
2200as sempron BOX 13E
256mb ddr-ram 8-8,5E
szerintem ez egy elég kellemes alternatíva a celeron helyett. -
Agostino
addikt
Esti felfele.
Fontos lenne nagyon a segítség.
-
Agostino
addikt
Namá. Pezseg minden topic, dúl a sok heves vita, ez itt meg kínája magát, aztan nincsen senki sem aki összeveszne velem, hogy pl ASUS nem megbízható.
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Hello!
Szeretném ha egy kicsit segítenétek nekem.
Van egy 2600+ AMD procim(Thorton). A jelenlegi alaplapom ( Elitegroup K7VTA3 v3.0) sajnos csak 2000+ nek hajlandó felismerni. FSB állítást is próbáltam, de sajnos csak a nagy semmi fogadott.Jumper bizgálással visszahoztam a gépet.
Ezután határoztam el, hogy ide egy uj lap kellene. Szempontjaim a következőek voltak :
1. Ram : dualban is mehessen, kezelhe a 400as ramokat.
2. Proci : menjen szépen állítgatás nélkül 2600+ osnak megfelelő értéket.
3. Firewire
4. Megbízhatóság
Eddig 3 lapot találtam, ami tetszik.
Aopen AK79D-400 Max Bővebben: link
ASUS A7N8X Deluxe Bővebben: link
Gigabyte GA-7N400 Pro2 (Rev 2.0) Bővebben: link
Várok minden építő jellegű tanácsot, véleményt, tapasztalatot.
Köszönöm!
Ui.: Kérem vegyétek figyelembe hogy nem nyitottam a kérdésemnek egy uj topinyot
[Szerkesztve] -
atacs
csendes tag
Valami SIS-es P4 lap mondjuk ECS+ 2.53d cerka használtban meg 512MB ram!Szerintem!
-
Jégkokó
veterán
up
-
Jégkokó
veterán
Hát annyire nem vagyok elárasztva pénzel hogy annyival jobb dolgokat vegyek a gépebe, de a celeronra azért gondoltam mert olcsó és mostanában elég jókat mondanak rá, a simna p4 es pedig azért nem igen jön szóba mert egy használható kerül 50 ezerbe azért annyim sajna nincsen
-
gLes
őstag
Hmmm...hát sztem akkor várjál még egy kis zsetonra, nem érdemes most elkölteni ezt a kevéskét vmi gagyira, addig rakd be a bankba, hogy kamatozzon
Amúgy nem kell óckodni az AMD-től, minőségben ugyanaz, hogy ha nem jobbPersze én nem vagyok se Intel se AMD fan, de nekem pl. P4-em van, haveromnak meg AMD-je és mindkettőről látom, hogy melyik mit tud, és egyiknél se látok minőségbeli gondot, ugyanakkor az új AMD-k rendelkeznek egyes kényelmesebbé tevő szolgáltatásokkal, amikkel a P4-ek nem, és még az áruk is kedvezőbb
Szal érdemes megfontolni, hogy Athlon64-et vegyél pl.
[Szerkesztve] -
gLes
őstag
30k sztem kevés, hogy egy vadúj gépet faragj a mostaniból (legalább vmi P4, 512 mega DDR, ehhez facca alaplap, a VGA-t sem ártana lecserélned
), szal, ha csak ennyiből akarod megúszni, akkor asszondom nézz körül itt a HARDVER PIAC-on és vegyél valami jót használtan, elég személyes garanciával szvsz. a jó procik, ramok, alaplapok ritkán romlanak el, ha jól bánnak velük
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
Azt szeretném megkérdezni hogy milyen alaplapot és milyen processzort ajánlotok nekem.A jelenlegi konfigom a következő: P3 alaplap asus tusl 2c 1000Mhz es copprmine provival és 256 mega rammal , és ezt szeretném cserélni rövid időn belül.Meg lenne oyan kikötésem hogy ha lehet akkor csak intel és celeron d re gondolok ami a processzort illeti.Igy már csak inkább az alaplap a kérdéses.De nem a legujjab játékokat akarom vele futattni 6000 szeres felbontásba meg ilyenek, de azért szeretném hogy minden elinduljon rajta ugy ahogy.És ugy 30 ezret szánnék erre a mutatványra.És a másik szempont hogy a jelenlegi gépemhez képest legyen érezhető külömbség
[Szerkesztve]
És a másik elég fontos szempont hogy a lapot jol lehessen bőviteni.És támogassa a 8x os agp t is
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest