- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
up
-
Jégkokó
veterán
Hát annyire nem vagyok elárasztva pénzel hogy annyival jobb dolgokat vegyek a gépebe, de a celeronra azért gondoltam mert olcsó és mostanában elég jókat mondanak rá, a simna p4 es pedig azért nem igen jön szóba mert egy használható kerül 50 ezerbe azért annyim sajna nincsen
-
Jégkokó
veterán
Azt szeretném megkérdezni hogy milyen alaplapot és milyen processzort ajánlotok nekem.A jelenlegi konfigom a következő: P3 alaplap asus tusl 2c 1000Mhz es copprmine provival és 256 mega rammal , és ezt szeretném cserélni rövid időn belül.Meg lenne oyan kikötésem hogy ha lehet akkor csak intel és celeron d re gondolok ami a processzort illeti.Igy már csak inkább az alaplap a kérdéses.De nem a legujjab játékokat akarom vele futattni 6000 szeres felbontásba meg ilyenek, de azért szeretném hogy minden elinduljon rajta ugy ahogy.És ugy 30 ezret szánnék erre a mutatványra.És a másik szempont hogy a jelenlegi gépemhez képest legyen érezhető külömbség
[Szerkesztve]
És a másik elég fontos szempont hogy a lapot jol lehessen bőviteni.És támogassa a 8x os agp t is
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest