- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- iPhone topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Fotók, videók mobillal
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
KiSSuE
tag
Hát én már raktam az összes foglalatba és semmi. Épp ezen csodálkoztam, hogy miért van ez. Próbáltam valamira AGP foglalatba illő kártyával is, de kép úgy sem volt. Meg sima AGP kártyával sem.
És mondok valami furát. nVidia Riva TNT2 van 2 ilyen kártyám. 3 külön gépbe egyiksem volt jó. 2 napja jó mindegyik mind a 3 gépbe. Magyarázat?
-
KiSSuE
tag
Sziasztok!
Lenne egy alaplapom, MS9107C+ Rev 3.2 van benne egy 512 MB DDR 400 MHz ram meg egy GA478B 1.7 GHz procc. Raktam bele egy sima PCI videókártyát. A múltkor teljesen tudtam használni, XP minden felment rá. De most bekapcsolás után se kép, se hang. Próbáltam másik videókártyával, de semmi. Valakinek valami ötlet?
Aktív témák
- Suzuki topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Wise (ex-TransferWise)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest