- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
KiSSuE
tag
Hát én már raktam az összes foglalatba és semmi. Épp ezen csodálkoztam, hogy miért van ez. Próbáltam valamira AGP foglalatba illő kártyával is, de kép úgy sem volt. Meg sima AGP kártyával sem.
És mondok valami furát. nVidia Riva TNT2 van 2 ilyen kártyám. 3 külön gépbe egyiksem volt jó. 2 napja jó mindegyik mind a 3 gépbe. Magyarázat?
-
KiSSuE
tag
Sziasztok!
Lenne egy alaplapom, MS9107C+ Rev 3.2 van benne egy 512 MB DDR 400 MHz ram meg egy GA478B 1.7 GHz procc. Raktam bele egy sima PCI videókártyát. A múltkor teljesen tudtam használni, XP minden felment rá. De most bekapcsolás után se kép, se hang. Próbáltam másik videókártyával, de semmi. Valakinek valami ötlet?
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest