- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
válasz
Intel core33 #5 üzenetére
Te nem tudod törölni. Zárom ezt a topikot, te meg tedd fel az egyik linkelt topikban a kérdést.
-
válasz
Intel core33 #3 üzenetére
No prob
-
-
Intel core33
tag
Sziasztok!Egy ismerőstől vettem egy számítógépet.Már 2 éve megvan neki meg vett egy laptopot.Mivel neki ott van a laptop én megvettem tőle a gépét.A gép alplapja:Ashrock Wolfdale 1333-D667 integrált.1gb ram van benne.Eddig win xp volt rajta.Feltelepítettem rá a win7 magyar kiadását.Egy ideig gyors volt játékokat raktam rá meg minden.Kevés volt benne a ram ezért beleraktam egy 0,5-ös ramot.Mikor bekapcsoltam a számítógépet akkor a ram amit beleraktam elkezett füstölni majd leállt a gép.Vártam egy kicsit majd újra bekapcsoltam és ment.Következő nap mikor próbáltam bekapcsolni akkor csak elindult de a monitor nem mutattott semmit se.Tönkre ment valami benne?Köszönöm a válaszokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- Könyvajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged