- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Akkor sajnos továbbra is kénytelen vagyok AA elemeket venni az egerembe.
-
Laslow
senior tag
válasz
Dluinet #3070 üzenetére
Csak a videók ágyból indításához/leállításához és a hangerő szabályozásához van szükségem wireless egérre, így nekem nem éri meg drága modellt választani (ez egy alap Labtech egér). A másfél voltos tölthető aksi jól hangzik, de még alszom rá egyet, meg hátha valaki megírja, hogy azzal sem menne valamiért az egerem (mert mondjuk csak teljesen feltöltve ad másfél voltot, 2 hét múlva már csak 1,2-t, ami meg már nem elég a béna és kifejezetten magas fogyasztású és feszültségigényű egeremnek...).
1,5V-os AA aksi tölthető vajon 1,2V-os aksik töltésére szánt töltővel is, vagy spéci töltő kell neki?
-
Laslow
senior tag
Van egy kis problémám. A vezetéknélküli egerembe vettem egy pár 2000-es Eneloop aksit, mert az elemek szerintem tök hamar lemerültek benne (pár tucat óra bekapcsolt állapot után). Az Eneloop aksikkal ugyan világít még az alján az optika, de villogással jelzi, hogy alacsony az töltöttség, és az egérmutató nem mozdul.
Megnézegetve őket feltűnt, hogy míg egy sima AA elem 1,5V-on működik, az aksik csak 1,2V-on. Ez a különbség elég ahhoz, hogy az egerem eleve lemerültnek érezze a tök új aksikat? Vagy csináljak 2-3 feltölt-lemerít ciklust az aksikkal, és utána várhatóan jó lesz? Vagy vegyek mégis folyton AA elemeket?
-
Laslow
senior tag
(Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Megrendeltem az egérbe és a fényképezőgépbe az Eneloop 2000-es aksikat.)
-
Laslow
senior tag
Fényképezőgéphez melyikkel jár jobban az ember, ha a fő cél a gyors vakuzás utáni feltöltés?
A dilemát az okozza, hogy bár dicséritek a SANYO-t, de az csak 2Ah-s, míg más márkáknál 2,5-2,7Ah-s aksik vannak, ergo a SANYO hamarabb lemerül fényképezgetés közben. Viszont talán gyorsabban újratölti a vakut, és nem kell majd 2 másodpercet várni mindig elsötétült képernyővel vakuzás után... Szóval szerintetek melyik tulajdonság érvényesül jobban? A nagyobb kapacitás (Ah), vagy a nagyobb maximális teljesítményleadás?
Tehát 2000mAh SANYO Eneloop, vagy valami 2500-2700mAh-s GP vagy Energizer vagy egyéb, ha ajánlotok? (Nem tudom mit érdemes ha a magas Ah a cél.)
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Vezetéknélküli egérnél eluntam, hogy folyton cserélgetem az AA elemeket, és mivel van egy Energizer 1 órás gyorstöltőm, gondoltam veszek hozzá aksikat. Beleolvasva a fórumba az Eneloop-ot ajánljátok. Egy sima egérhez is, ami mondjuk naponta jó ha egy órát van csak bekapcsolva? (De gyakran egy hétig egyáltalán nincs?) Simán jó hozzá az Energizer gyorstöltő, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED monitor topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nyaralás topik
- C# programozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest