- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
DarkByte #5121 üzenetére
Egérrel és billentyűzettel nem árt vigyázni. Néha a kezelési utasításban is közlik, hogy akkuval ne használjuk, csak elemmel. Kapásból azt mondaná az ember, hogy nem mindegy? De aztán be kell látni, hogy amikor az egerem még 1 V alatt is működik, ez sajnos azzal jár, hogy a két akku közül az egyik mindig hamarabb lemerül, nullára sül ki. Sőt, átfordul rajta a polaritás, közben a másik cella még 1 V felett van. Én már többször jártam így.
Tehát ez tényleg károsítja az akkut. Úgy tudtam kiküszöbölni, hogy beraktam 1 db akkut, plusz 1 db rossz elemet (ami nem folyik), alufóliába burkolva, hogy rövidzárat képezzen. Nem egy profi megoldás, de próbára bevált, aztán úgy is maradt. Ha így lemerül az akku, észre lehet venni, mert akadozik az egér, viszont nem tud mélykisülésbe menni. Persze, ehhez az is szükséges, hogy az eszköz képes legyen működni 1 db akkuról.
-
And
veterán
-
And
veterán
válasz
DarkByte #5029 üzenetére
Ahogy Alex írta, nem csak a töltőárama a fele a BC-500-asénak, de az is épp elég. Az a 3-4 óra egyébként is inkább 4-5 (az adatlap szerint egyenesen 6, bár az kicsit túlzónak tűnik) óra. De véletlenül se forduljon elő, hogy egy nagyobb kapacitású AA-méretű pakkot kelljen vele töltened, mert az már fél nap lesz
. A kisütési képesség hiánya is elég fájó egy ilyen kijelzővel szerelt készüléktől, igaz fele annyiba is kerül, mint a BC-500.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest