- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
wwenigma #1110 üzenetére
Ez van, mikor eléri a full telítettséget, onnan kezdve a bevitt energia gyakorlatilag teljes egészében hővé alakul. Ezen alapul a -dU érzékelés is: a gyorsan emelkedő elektrolit-hőmérséklet miatt kismértékben lecsökken a kapocsfeszültség. Gondolom, ezt a belső önkisülési áram hirtelen növekedése váltja ki. Bár az önkisülés amúgy igen kis áram, de felforrósodva valószínűleg elér egy olyan értéket, ami így nyilvánul meg.
-
Kernel
nagyúr
válasz
wwenigma #1099 üzenetére
http://logout.hu/iras/polaroid_i834_2.html
...az olcsóbb gépeket legfeljebb lehúzni és nem ajánlani tudják a legtöbben, de ez igaz néhány másik hardveroldal hasonszőrű fórumaira is. (Elnézést azoktól akik véleményt mondtak és nem próbáltak meg rábeszélni további "kuporgatásra"...)...
Itt nyilván nem az áron van a hangsúly, ilyen alapon lehetne ajánlani forintban többszázezres nagyságrendű labortöltőket, melyekhez képest az IPC csak gyermekjáték. Ám az IPC mégis profi színvonalúnak mondható, ahhoz képest még olcsó is, vagyis ár/érték aránya kiváló.
Ha egy fórumon nem ajánlok mondjuk egy töltőt, azt legjobb szakmai tudásom, sőt lelkiismeretem alapján teszem. Tehát például belegondolva, hogy esetleg mennyire lehet ártalmas a használata egy akkura nézve. Vagy más esetekben is, amikor technikai tanácsot kérnek, ilyen hülye az ember, én legalábbis nem szeretnék még látatlanban/ismeretlenül sem kárt okozni senkinek. Nyilván ezzel nem vagyok egyedül, hiszen általában mindenki így áll hozzá, inkább csak tudatlanságon, elhamarkodottságon alapuló tévedéseket lehet látni a neten.
De nem ajánlható valami pusztán az olcsósága miatt, ha az nem tűnik korrekt megoldásnak.
Kernel panic.
Pánikról szó sincs, csupán nem tartom egy normális dolognak, hogy az ember mondjuk fórumozgat hobbiból, mert épp ráér, és akkor még piszkálódó, önérzetet sértő megjegyzéseket is el kell viselni. Én nem ezért fórumozom, ezért nem sok értelme, persze fóruma válogatja, vannak ilyen helyek, meg vannak olyan helyek...
-
Kernel
nagyúr
válasz
wwenigma #1061 üzenetére
Nem véletlenül. Szerintem ez csak valami laikus városi legenda, hogy nem "szereti" a csepptöltést. Nem igényli vagy nem bírja elviselni, két külön fogalom.
Továbbmegyek, egyes esetekben a gyorstöltés leállása után még maradhat szabad kapacitás a cellában, amit a csepptöltés pont kielégíthet. Tehát ilyenkor még csak nem is felesleges a csepptöltés.
Nem akarom ismételni magam, más fórumon Signal nick alatt épp tegnap (is) írtam erről: [link]
-
nesa
veterán
válasz
wwenigma #1045 üzenetére
Nekem ilyen 15 perces varta van 2db 15 perces 2000mAh akuval kb 3-4 eve tavaj meg siman elnyomtam vele 130-150 kepet 1 toltesre ma mar azt veszem eszre hogy a vaku lassaban tolt valszeg mar csere erett lesz eddig elegedett voltam vele, a 15 perces toltes kivalo meg 1 benzinkuton is kilehet varni ha ugyadodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest