- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viktor0610 #13147 üzenetére
Halli!
Nézd meg a leírását, gondolom ha más nem egy kis cetlit adtak hozzá, legalább angol nyelven..
Nekem egy "öreg" Lii - 500-am van, az ha jól emlékszem két fajta tesztet tud, egy gyors, meg egy "Full" tesztet.
Az elsőnél emlékeim szerint feltölti, majd csutkára lemeríti az akkut, és ott az END.
Lemerítés során méri a kivehető kraftot.A Full teszt meg annyi plusz a gyors teszthez képest, hogy miután lemerítette, újra feltölti az akkut. (tehát feltölt fullra, lemerít = mér, újra feltölt)
Én arra tippelek, hogy ennél a típusnál a Test abból áll, hogy feltölti fullra, majd lemeríti teljesen az akkut. És ez alatt méri, mennyit tudott kivenni belőle. És itt az END
Tehát még fel kell tölteni ha használni akarod.
Ha így van, akkor viszont jó az az akku..Figyeld meg egy teszt során, és vagy nézd meg a leírását, én csak tippelek így hírtelen!
-
PHM
addikt
válasz
Viktor0610 #13120 üzenetére
- Hirtelenjében én sem találtam csak annyit, hogy a behelyezett akkuk számától függően
csökken a maximális töltőáram. Viszont az is igaz, hogy a Voltcraft töltő Ni-MH akkuknál
"mínusz delta U lekapcsolást" használ a töltésvég detektálására. Ez az ideális módszer,
míg tudtommal az egyéb, Li-ion akkukat is kezelő töltők egyszerűen csak 1,48V-ig töltik
a Ni-Cd, vagy Ni-MH akkukat.
Amúgy a modern, kis belső ellenállású ún. LSD akkuk jól bírják a nagyáramú töltést.
(Gondolok itt főleg az Eneloop, vagy az Ikea Ladda akkukra.) -
PHM
addikt
válasz
Viktor0610 #13117 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Magisk
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest