Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• And

veterán

válasz Superbad #9026 üzenetére

Nem kérdeztél hülyeséget, de szerinted mennyi az esélye annak, hogy ha minden századik vagy akár csak minden ezredik utángyártott akku 'kipukkanna és tönkretenné a gépet', akkor a felhasználók ilyeneket vennének? Speciel gyári akkuval sem lehet nullára csökkenteni a valószínűségét bármilyen 'balesetnek', de az ilyesmi valószínűleg nagyságrendekkel ritkábban történik meg, mint az, hogy a júzer leejti és összetöri a gépét. De arra azért én is figyelek, hogy a fillérb@szásnál fontosabb szempont legyen az, hogy inkább megbízható európai kereskedőtől szerezzem be, mint a távolkeletről (ahonnan esetleg párszáz forinttal olcsóbb lenne). Olyan is előfordult, hogy a - nem regisztrált küldeményként, pufi borítékban feladott - csomag nem érkezett meg (hadd ne találgassam, mi történt vele), az eladó pedig szó nélkül, bemondásra küldött egy másik akkut.

• And

veterán

válasz Superbad #9024 üzenetére

A gyári kivételével mindig utángyártott akkukat (Li-ion) használtam a fényképezőben, mivel az eredeti gyári ára irreálisan magas. Soha semmi baj nem volt velük az elmúlt 10 évben. Mindet az eBay-en vettem német eladóktól.
    "Van rá esély, hogy "kipukkannak" és tönkreteszik a gépet?"
    Ez így elsőre elég furcsán hangzik (hú, de finoman fejeztem ki magam :U). Nem mondom, hogy utángyártott és utángyártott között nincs különbség, de ha esetleg egy rossz minőségűt fogsz ki, akkor legfeljebb annyi szokott történni, hogy idő előtt megy tönkre.

Új hozzászólás Aktív témák