- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
Superbad #9026 üzenetére
Nem kérdeztél hülyeséget, de szerinted mennyi az esélye annak, hogy ha minden századik vagy akár csak minden ezredik utángyártott akku 'kipukkanna és tönkretenné a gépet', akkor a felhasználók ilyeneket vennének? Speciel gyári akkuval sem lehet nullára csökkenteni a valószínűségét bármilyen 'balesetnek', de az ilyesmi valószínűleg nagyságrendekkel ritkábban történik meg, mint az, hogy a júzer leejti és összetöri a gépét. De arra azért én is figyelek, hogy a fillérb@szásnál fontosabb szempont legyen az, hogy inkább megbízható európai kereskedőtől szerezzem be, mint a távolkeletről (ahonnan esetleg párszáz forinttal olcsóbb lenne). Olyan is előfordult, hogy a - nem regisztrált küldeményként, pufi borítékban feladott - csomag nem érkezett meg (hadd ne találgassam, mi történt vele), az eladó pedig szó nélkül, bemondásra küldött egy másik akkut.
-
And
veterán
válasz
Superbad #9024 üzenetére
A gyári kivételével mindig utángyártott akkukat (Li-ion) használtam a fényképezőben, mivel az eredeti gyári ára irreálisan magas. Soha semmi baj nem volt velük az elmúlt 10 évben. Mindet az eBay-en vettem német eladóktól.
"Van rá esély, hogy "kipukkannak" és tönkreteszik a gépet?"
Ez így elsőre elég furcsán hangzik (hú, de finoman fejeztem ki magam). Nem mondom, hogy utángyártott és utángyártott között nincs különbség, de ha esetleg egy rossz minőségűt fogsz ki, akkor legfeljebb annyi szokott történni, hogy idő előtt megy tönkre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest