- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
na erről beszélek, látod...
amúgy pld itt egy olyan töltő, ami "nincs", érted...
MH-C1090F
jótanács, olyan hogy 9V-os nimh akksi, na olyan nincs. gondolj bele, egy cella 1.2V, két elterjedt félefajta van, a 7 és a 8 cellás, de létezik állítólag 6cellás is, én olyat még nem láttam. -
Kernel
nagyúr
a forumokon teljesen mindegy mit ír az ember ugyis belekötnek azért szoktam ritkán írni
tudtam hogy most is ez leszPersze, mert már megint hülyeséget írtál.
Esetleg nem magadban kellene keresni a hibát?
én így fogalmaznék: a hazánkba kapható kategóriájában legjobb töltő a voltcraft IPC1-L
Nem csak kis hazánkban és nem csak IPC1 néven létezik, mert BC900 néven is, és külföldi szakemberek által is elismert. Az én véleményemre ne adj, csak 25 éve foglalkozom elektronikával, tv-video szervizemben szoktam barkácsolgatni ezt-azt, vagyis nem biztos, hogy értek is a témához.
Csak sajnos — ár/érték arányt tekintve — nem tudnék jobbat ajánlani senkinek, ez van.
Hozzáteszem, egy időben, mikor rá voltam kattanva a témára, számos külföldi weboldalt is átböngésztem, töltőkről, akkukról, köztük olyan szakemberek honlapjait, akik modellezéssel, illetve saját építésű töltőáramkörökkel is foglalkoznak, mellesleg BC900-at is ajánlgatva másoknak. Mondjad csak nyugodtan, hogy szűklátókörű vagyok...
emberek ne legyetek már ennyire szűk látókörűek gondoljátok hogy japánba is ilyen töltőt használnak ?
-
ottkar
addikt
"egy igazán spéci japánba gyártott akármilyen márkájú töltő köröket ver a voltcraftra"
Én rengeteg topicban láttam hozzászólást az adott témában olyanoktól is akik japánban tartózkodnak, nem tudnak olyan csodatöltőről amit te csak feltételezel.Egyáltalán fel tudod fogni hogy miben jobb az IPC bármrlyik töltőnél ami nem ugyanilyen? A márkának semmi köze ehhez.
Áruld el hogy japánban tartózkodó kandúr miért az USA-ból rendelt BC 900-at? Ami 100%-ban azonos az IPC-1-el ha esetleg nem tudnád.
Ha visszaolvasnál csak ebben a topicban látnád hogy nemcsak én mondom jónak a töltőt. -
ottkar
addikt
"én így fogalmaznék: a hazánkba kapható kategóriájában legjobb töltő a voltcraft IPC1-L"
Most mondjam azt hogy teljesen fals dolgot állítasz? Egész európában kapható az USA-ban is, ott BC 700 és BC900 a neve. Mivel két fajta van. Ennél többet mint amit a töltő tud nem szükséges tenni az adott akkukért. Ennél jobban kezelni nem lehet az adott akkukat.
-
ottkar
addikt
Nézd az Eneloop akkuk gyári (Sanyo) töltője is gagyi egyszerűen azért mert gyenge a tudása műszakilag. Mikor tanácsot adunk akkor azt úgy adjuk hogy mi is mit használnánk még. Pláne hogy ne okozzon a berendezés kárt a kérdezőnek. Pár éve megjelentek a szuper gyorstöltők ahol én intettem mindenkit hogy ezeket alkalmazza. Azóta sokan a saját kárukon jöttek rá hogy hallgatni kellett volna rám mert elég két garnitúra tönkremenetele már jobb lett volna a drágább töltő. Az akkukat kisütni is tudni kell mert csak úgy lehet az optimális kapacitást elérni. Bármelyik töltő a befejezést jelző diódával nem azt jelzi hogy az akkukban a névleges kapacitás van hanem csak azt hogy nem lehet bele többet tenni mert nem veszi fel. Ez lehet egy 2000-es akkunál 300 mA is. Egyedül az IPC töltőkkel lehet kiíratni hogy valójában mennyi van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest