Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
1ezerrel drágább, 8darab AA akku esetén már kettő darab négyes akku boxtól esel el
illetve még el is kell menned az üzletbe ami mondjuk Pest másik végéből vagy az országban máshonnan elég necces.
E-bay-en meg csak bepötyögöd az adatokat és pár nap múlva hozza a postás
nagyon megbízható eladót linkeltem direkt, és koreából légipostával tényleg elég kicsi szerintem az esély hogy elkeveredjen a csomag...oké én is izgultam hogy vajon mikor jön meg és meglepő volt hogy azt hiszem kedden rendeltem és péntekre már a kezemben is volt
-
jeni
félisten
-
szaszlaci
addikt
Nagyot tévedsz!
Írsz DX-nek, hogy rossz, törött, nem érkezett meg, és küldenek egy újat. Nem kell sem visszaküldeni, sem fizetni. Tudod, nem Magyarországon vagyunk..Akksira mennyi garanciát kapsz? Abbol az árból veszek 7 darabot, digitcam-nál csak 4-et. Nem hiszem, hogy minden második rossz lenne..
Nem értem, miért az elutasítás, ha jóval olcsóbb, és még ki is hozzák házhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest