- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
ingyenes házhoz szállítással 10font kettő darab olyan akku amit mutattál
link-delight e-bayén Nikon D90-re rendeltem múlthéten portrémarkolatot és kapok mellé 2 darab akkut pluszba és akik már vettek ilyet azt mondták teljesen jó, ugyanannyit bír mint az eredeti Canon vagy Nikon akku. a Link Delight nagyon ajánlott cég, jó minőségű cuccokat árulnak fényképezőgépekhez szóval ha itt veszel utángyárott akksit tuti nem jársz rosszul pláne hogy 10font kb. 3ezer forint és ajtóig hozzák
-
szaszlaci
addikt
Szerintem se lesz vele gond. Én még nem hallottam rossz, gagyi, béna lítiumról, semmilyen gyártmányban. Ha már képesek legyártani, nem nagyon lesz vele gond.
(Vannak esetek, mikor nem hozza a ráírt kapacitást, de ezt a méretéből saccolni lehet. Vagyis ha az előződ is kb 950 mAh és ekkora, akkor ez is lesz annyi!) -
And
veterán
-
And
veterán
Annyit tudok ehhez szólni, hogy én 300D-hez vettem utángyártottat, és nem volt vele gond (lásd: #2424). Már négy éves, kicsit érezni rajta a korát, de hát Li-ion, és még bőven használható. Akkoriban postaköltséggel együtt a gyári akku árának negyedrészéért sikerült beszereznem, szintén az eBay-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest