- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
Hosszban szokott lenni különbség, pl. eneloop vs 2500-s Sanyo, az eneloop jól láthatóan rövidebb, de átmérőben eddig még ilyet nem tapasztaltam. Csak most, amikor góliát átalakítóba tettem a Tronic akkut, és csak úgy ment bele, h végigszántotta az akku oldalát, és így is alig. De, a régebbi 2500-s Tronic az még jó méretű. Mondjuk, szerintem nagyon kevés helyen számít ez, fényképezőgépbe gond nélkül belemegy.
-
canniball
nagyúr
-
-
And
veterán
A Conrad a 4 db.-os AA-csomag alatt egy kérdésre reagálva 2-3000 ciklusról ír. Persze ez önmagában semmit nem jelent, ha nem tudjuk, hogy ennyi megélt ciklus mekkora végleges kapacitásvesztéssel jár.
Némi tapasztalat a CandlePowerForums.com oldalon: [link]. Az önkisülés egész tűrhetőnek bizonyult, viszont az 1C áramú kisütéskor nem hozta még az adott típusra specifikált minimum kapacitást (ami 1350mA, a mért töltésmennyiség pedig <1200mAh lett) sem. Arról sincs infó, hogy a töltés indítható-e kisütés nélkül bármely állapotban, azaz van-e memóriaeffektus, bár az az ilyen CC/CV-töltési módszerrel megáldott típusokra az nem igazán jellemző. -
And
veterán
"Az én válaszom pedig, hogy abból is vennék egyet."
Igen, de kizárólag azért, mert te nem a 3/4-be tartozol.
Mod.: ezért egyébként nem lehet kárhoztatni a népet. Senki sem érthet minden témához kellő mélységben, és csak nagyon kevesek születtek olyan gazdagnak, hogy mindenből a legjobbat (vagy egyszerűen a legjobb ár/érték aránnyal rendelkezőt) vegyék. -
mexel
veterán
Én is vettem kíváncsiságból 4db AAA BTY 1000mAh-s akksit, kb 1$-ért
Már a formájuk is érdekes, most lemértem mindet, 280 és 300mAh van mind. A kínaiak nem aprózzák el ha nagyot kell mondani. A lényeg, hogy elvigye valaki, madár van bőven ilyesmire. Sőt, még meg is sértődnek ha az ember segíteni akar, hogy ne vegyék meg az ilyesmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest