Keresés

Aktív témák

• Tothgera30

Ármester

válasz Sanya595 #13109 üzenetére

Össze vissza beszélt nekem is. Most is fenn van egy hirdetése, remélem senki sem esik abba a hibába hogy felveszi vele a kapcsolatot. Szerencsére engem sem ért anyagi kár, bár lelkileg kicsit bántó volt amit privátban üzengetett felém, illetve ha valaki azt mondja hogy megveszi, akkor komolyan is gondolja és nem az utolsó pillanatban ír annyit hogy megtetszett a 4670. Utána még én kérdezek rá hogy mi változott utalt-e már, mire ő csak annyit mondott hogy inkább vesz másik kártyát, tehát részemről nagyon nem ajánlott kategória a gyerek, mondhatni nem a PH-ra való, csak a színvonalat rontja.

• Tothgera30

Ármester

válasz eziskamu #13103 üzenetére

Vidéki vagyok, de sajnos nem igazán értek a vetéshez :N . Schumi írásit publikálni kellene, mondjuk egy könyvben, mert annyira sugárzik belőle az értelem hogy csak na :D . A 4670 meg nagyon jó kártya, de azért mégsem veri a 4850-et, hibába van rajta "isteni áldás" ;) . Sajnos nem a 4700-as sorozatra, teljesen komolyan gondolta, úgy mint a trágárkodást, így részemről tiltva lett, bezzeg nyilvánosan nem mert olyan szépen beszélni :U .

• Tothgera30

Ármester

válasz Scumacher #13101 üzenetére

Szerencsés vagy hogy nem tehetem közzé a privát üzeneteid, de ilyen mondatok hangzanak el benne (cenzúrázva):

Te k@csög tudni kellene talán szöveget értelmezni!!!!!!!!
    Tanulj meg olvasni b@szájba az @nyádat te f@szrágó
    LÁTSZIK NYOMORÉK VAGY ÉS NEM TUDSZ SZÖVEGET ÉRTELMEZNI.
    A HD4670 MEG 2X JOBB ÉS NEM BOLTI ÁRON ADJÁK TE SZERENCSÉTLEN.
    LÁTSZIK A SZÖVEG ÉRTELMEZÉSEDBÖL HOGY VIDÉKI VAGY ÉS HOGY CSAK A KAPÁLÁSHOZ MEG A VETÉSHEZ ÉRTESZ MEG MÉG TALÁN A GAZOLÁSHOZ

Ennyit a kedves felhasználóról. Kérem azonnal kitiltását. Illetve, Májkül.

• Tothgera30

Ármester

Sajnos egy fekete pontot érdemel Scumacher, alias (régi nick nevén) Májkül. Egy passzív hűtéses 4850-es VGA-t ajánlottam neki, a hirdetésére felfigyelve, mivel pont keresett egy ilyesmi kártyát. Mivel szerepelt a híredésben hogy csak két részletbe tudná megvenni,ezért az első részletet előre kértem. Mikor már alkudott is az árból azt mondta hogy megveszi. Még a megbízhatóságomat is megadtam neki, hogy semmi gond ne legyen. Azután azt írta hogy meló után küldi a pénzt, de nagyon megtetszettek neki a HD4670-es kártyák. Később rákérdezem hogy mindenképpen érdekli a kártya, nem akarok pórul járni, mivel eddig 2 érdeklődőt elhajtottam miatta. Ő azt állította hogy megveszi. Ma reggel rákérdeztem hogy hogy áll, megveszi? Erre ő azt mondta hogy vesz egy másikat. Erre írtam neki hogy ez így nem korrekt, de csak annyit válaszolt hogy nem gondolta 100%-ra hogy megveszi. Azután vitatkozott velem, mert ő elvileg írta hogy inkább vesz egy másikat, amilyen üzenetet nem írt nekem semmilyen formában. Vagy, nem igazán tudja értelmezni azt hogy "Csak nézegettem a hd4670-est és kicsit megtetszett" és a megveszem a 4670-est közötti lényeget...

Privát üzeneteket moderátoroknak közzéteszek hogy legyen bizonyíték a végleges kitiltására, mert egyszerűen hülyének nézi az embert.

Szerencse hogy nem küldtem előre a kártyát, így senkinek sem ajánlom a vele való üzletelést, remélem nem csinál még egy új nicknevet, és azon "hülyíti a népet". Remélem senki mást nem fog átvágni, ne adj isten, anyagilag megkárosítani. Remélem ezzel tudok segíteni egy keveset a korrekt hardverapro felhasználóknak.

• Tothgera30

Ármester

Nem szeretek ilyen helyzetbe kerülni, de leírom ide hogy mi történt velem hogy mással ne történhessen meg. Tehát egyik nap az egyik legjobb barátom egy S.T.A.L.K.E.R - Clear Sky nevezetű játékot akart venni. Több játékokat forgalmazó boltban megnézte, de nem volt egyik helyen sem. Megkért engem hogy keressek neki valahol, és ideadta előre a pénzt, én pedig elfogadtam (első hibám). Természetesen pár óra keresgetés után ráakadtam a hardveraprón erre a hirdetésre. Mivel a leendő tulajdonosa nem szánt rá elég sok pénzt, így nem volt sok választási lehetőségem, megkerestem a lolller nicknevű eladót. Pár privát üzenetben gyorsan megegyeztünk az árban, mivel én nem akartam előre utalni (szerencsémre), így megegyeztünk úgy hogy utánvéttel veszem át a csomagot.
    2010-05-19 14:58:07-én írta hogy azon a napon adja fel a csomagot.
    2010-05-22 17:24:10-én rákérdeztem hogy elküldte-e már a játékot.
    2010-05-22 19:27:24-én egy rövid, de velős igen volt a válasz.
    Később írtam neki hogy várom a csomagot, ami eddig még nem érkezett meg. Illetve eddig a világ túlsó végéről is megérkezett minden 3 nap alatt, így gyanakodni kezdtem. Ő többszöri (e-mailben is küldött) leveleimre sem válaszolt, sajnos telefonszám kiírásának hiányában nem tudtam közvetlenül elérni, ezért megköszönöm neki hogy hazudott és emiatt én kerültem kínos helyzetbe, de szerencsére nem károsított meg anyagilag se engem, sem a barátom. Remélem senki sem kezd üzletelésbe vele, ha mégis, előre ne utaljatok neki.

• Tothgera30

Ármester

A hét elején lebeszéltünk egy cserét, miszerint kovacs1krisz kollégával cserélünk egy Xigmatek HDT-S1283 processzorhűtőt, egy PQI U 820i mp4-re. Mivel ő 30km-re lakik tőllem, ezért megbeszéltük hogy Hétfőn találkozunk nállam, de a megadott időpontban nem jött és nem is telefonált. Hétfőn estére tudtam vele beszélni msn-en, és ne tudott telefonszámot adni, mert elvileg elromlott a telefonja. Kedden írtam neki, hogy reggel találkozzunk, de ő nem jött el, csak válaszolt az üzenetemre! Később kerestem msn-en, és megkérdeztem tőlle hogy miért nem volt ott a csere helyszínén már 2. alkalommal. Ere ő felháborodott, és írta hogy családi gondja vannak, ezért most ven fontosabb dolga is a cserénél. Azóta eltünt, és beszélni sem tudtam vele.

Aktív témák

Hirdetés