- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Hirdetés
Aktív témák
-
Sanya595
senior tag
válasz
Tothgera30 #13100 üzenetére
Szintén ez a Scumacher jellentkezett az egyik hirdetésemre (hd4670) már a postánál tartotunk,amitt utánvétel eröltetett,mikkor 10 percen belül irt egy pü-t,hogy nem kell,mert más már küldött nekik kártyát és Ö már el is utalta a pénzt.Szal kár nem ért,de Én nem üzlettelek vele többet.
Mindenki döntse el,hogy milyen tag.10 perc alatt elküldték neki és utalt is. -
Scumacher
csendes tag
válasz
Tothgera30 #13100 üzenetére
Nézzenek már utána hogy mikor voltam Majkül néven regisztrálva mert kiváncsi lennék rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üzenetem neki:tothgera30[link]
Hello!
Még nem!Mert melozok amint végeztem megyek bankba.Illetve ha ma nem ir senki hd4670es miattEböl bárki csak ez a m..om nem tud következtetni.
És nehogy már azért mert ugy tartja a kedve a k..ögnek akkor nekem kötelezö lenne megvennem
-
lolller
tag
válasz
Tothgera30 #12641 üzenetére
elég szánalmas próbálkozás.Elég sok emberrel üzleteltem már személyesen és előre utalással is.A szánalmas ajánlatod meg egyenes vicc volt!
Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest