- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
RockHaRD #3876 üzenetére
"ez olyan mintha pl én most nem ezt írtam volna hanem azt, hogy "Vegyél vissza az arcodbol egy picit""
inkább mintha azt írtad volna hogy *************** , vagy "szűljél sünt!"
konkrét részletek ismerete nélkül inkább nem mondanám, hogy vevőnek vagy eladónak van igaza, mert ez annál összetetebb. tény hogy primitív emberekkel jobb nem üzletelni. legyen az akár eladó, akár vevő. ugy néz ki jelen esetben két hasonló kvalitású egyén talált egymásra.
[ Módosította: Kalandor ]
-
magi20
senior tag
válasz
RockHaRD #3840 üzenetére
megmondta,hogy semmi köze neki ehhez,csak kérdeztem tőle hogy miért nem bírod leállítani magad,és nem csak rólad beszéltünk.----szerinte is undorító amit művelsz,minden ok nélkül.-meg ahogy elkezdted az egészet a fear combat topikban,miközben akkorris senki nem írt neked.
mindegy remélem majd elmondja,ha nem bírod magad leállítani -
magi20
senior tag
válasz
RockHaRD #3836 üzenetére
hihetetlen,hogy te milyen beszólásokat megengedsz magadnak,és képtelen vagy abbahagyni a szitkozódást.
1: senkinek semmi köze a számlám történetéhez,főleg neked nem.2: na mert olyan rohadt sokszor írtál ebbe a topikba,azt sem tudtad hogy létezik
-shteer meg fordítva a fear combat topikkal,és még msn-en is elárultad hogy beszéltetek rólam,és jóban vagytok.-------Ha nem így volt élj boldogan,de neked mi a fene közöd van már ehhez az egészhez?
Ati,majd csak beszél a buksi fejeddel,és befejezhetnéd már végre
-
magi20
senior tag
válasz
RockHaRD #3822 üzenetére
te tuti hülye vagy,és 100% hogy szerelmes vagy belém.
mit foglalkozól állandóan velem?nem kértem meg amúgy,ő gyakrabban szokta olvasgatni ezt a topikot mint mi ketten együttvéve.
Shteer-nek is undorító már amit csinálsz.,és Atinak is vedd már észre magad.
Mégegyszer elmondom,leírtam shteernek,hogy miért nem teszem közzé,neked ehhez semmi közöd sincsen.
ha tegnap volt 3 üzletem miért nem kaphatok érte pirosat?-téged nem kérdez senki,de mégis egyfolytában azzal vagy elfoglalva hogy én mit csinálok.
Miért?neked is elmondom,menyasszonyom nevét a szádra ne vedd ilyen szinten.-legalább nekem van,te szerencsétlen
Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Steam topic
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- OLED monitor topic
- Windows 11
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest