- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Aktív témák
-
zsolt1129
addikt
Igy van. Én is összefutottam egy ilyen emberkével.Személy szerint terrion-al.Aki jelentkezett a hirdetésemre. Lebeszéltük a keddi napot hogy ő jön vonattal,és megveszi a VGa-mat. Mondta hogy 2 napig tegye neki félre,mert ő 100% hogy jön. Hétfő este kaptam egy üzenetet hogy csúszni fog a dolog mert közbejött neki valami. Ez még érthető dolog is,mert tényleg jöhet közbe bárkinek bármi.A dolog ott kezdett bosszantani,amikor irta hogy akkor majd holnap jelentkezik. Azóta sem az sms-re sem a privát üzeneteire nem válaszol. Na mindegy,azért egy bocsi mégsem kell nem esett volna rosszul.
-
shteer
titán
így van, relatív. volt olyan időszak amikor nekem is számított 5k, akár ilyen hirtelen is. ha belegondolsz, legalább közölte h nem kell és gondolom elnézést kért. nem váratott meg és nem álldogáltál fél órát egy megbeszélt találkozó helyszínén
szerk: jah, most látom megjött az "elítélt"
sztem hagyjátok annyiban a dolgot, ezért nem jár fekete
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Wake on lan hogyan?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest