- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Incognito
senior tag
Akkor megteszem:
Nem vagyok egy nagy Gamer, de szeretem a gépemet mindig egy kicsit fejleszteni. Egy 6600-as nVidia volt a gépemben és le akartam cserélni egy GT-re. adorjant hirdetett egy MSI-t, gondoltam lecserélem. Mindenféleképpen márkás alkatrészt akartam venni, mert a bóvlikkal sokszor meggyűlt a bajom. Az üzlet létrejött, és ha jól emlékszem, még aznap belepróbáltam a gépbe. A rendszert még nem akartam újrarakni (mert lusta voltam), csak a kártyát cseréltem ki. Gondoltam 6600-as volt benne, egy 6600GT-t vinnie kell különösebb beavatkozás nélkül. Sajnos nem így történt, egy darabig üzemelt, utána elkezdte a monitort furcsa üzemmódokba kapcsolni (mintha energiatakarékra rakta volna). Gondoltam magamban, hogy nem úszom meg a win reinstallt, de ekkor már gyanús volt, hogy ez nem normális viselkedés, hisz így még mennie kellene. Jöjjön, aminek jönnie kell: format c:
Telepíteném a win-t, de már a telepítésnél gondok adódtak (kikapcsolta a monitort). Itt bizonyosodott meg bennem, hogy valami tényleg nem klappol. Gépnek jónak kell lennie, bios a legfrissebb, nincs tuningolva. Közlöm a tüneteket a volt tulajdonossal, de ő csak azt hajtogatja (mint egy fogyatékos), hogy a kártya jó volt és hívjak föl egy harmadik személyt, mert az ő kártyája volt és ő majd megmondja, hogy a kártya jó. Mondtam neki, hogy én ezzel nem tudok mit kezdeni. Kis mókusnak nézett ki a gyerek, gondoltam magamban, hogy biztos nem szakszerűen vették ki a gépből (bár így elég nehéz elrontani), vagy útközben megsérült, vagy tuningolták és kihajtották a lelkét. Mondtam neki, hogy akkor vissza minden. Ez az ötlet nem tetszett neki, nem akarta visszavenni a kártyát, pedig garanciát vállalt rá. Még mondtam is neki, hogy oké, lehet, hogy a haverodnál működik, de nállam nem és nem tudok vele mit kezdeni. Rendben, hogy csak egy 10-esről volt szó, nem is a pénz miatt verem a nyálam, csak idegesített, hogy egy ilyen kis misimókuska visszaélt a jóindulatommal. Többen mondták, hogy megoldják helyettem a problémát, de mondtam nekik, hogy nem ér annyit az egész.
Én azt ajánlom az esetleg vele üzletelő emberkének, hogy csak azután fizessen neki, miután megbizonyosodott az árú működőképességéről…
(Azóta a kártyát már elcseréltem) -
shteer
titán
ebben a formában meg, óvatos vok és nem kapkodok el semmit - ha vki bejelentkezik a cuccra amit árulok, nem zárom azonnal a hirdetést csak ha átvette, visszajelzett
ha én vennék vmit, akkor tali előtt megejtek egy telefonhívást (telszám nélkül nem veszek semmit), ha vmit elvisznek az orrom elől, keresek másikat
de nem jövök ide rinyálni, h "jajajajjjjjaaaaaaajjjj nem tudtam eladni/megvenni jó áron vmit mert xy visszamondta" hááát akkor ijb. ennyi. az óvónéni sem tud tenni semmit - piacgazdaság van még itt is.
ha anyagi kár érne vagy valóban gerinctelen esettel találkoznék, akkor jönnék árulkodni
ilyen az élet is, szokjátok
Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest