- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
Hirdetés
Aktív témák
-
Salak
aktív tag
válasz
Incognito #9221 üzenetére
Mert ha a kártya más gépekben bizonyíthatóan működik, csak nálad nem, akkor a termék nem hibás. Ergo működő dolgot adott el, arról ő nem tehet, hogy a te gépedben nem megy. Ha visszaveszi, az extra jóindulat az eladó részéről, de erre szerintem nem köteles és nem is várható el alanyi jogon. Mondom ezt úgy, hogy valszeg én is visszavenném.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Incognito #9216 üzenetére
Ez így azért valóban érdekes. Ez még boltban sem így működik, hogy bemegyek, szó nélkül megveszek egy bútort, aztán ha kiderül, hogy nem fér be a szobába, akkor szólok, hogy bocsi vissza és ennyi.
A ph gari nem erről szól.
Én éppen 2 hete jártam úgy, hogy megvettem egy tápot, ami kiderült kevés a géphez, amibe szántam. Nem az eladót hívtam, hanem feldobtam egy aprót és túladtam rajta. -
adorjant
őstag
válasz
Incognito #9201 üzenetére
na ezt is megéltem,hogy kismókusnak és fogyatékosnak nevezzenek
annyit tennék hozzá,hogy közvetítettem.a kártya JÓ.a haverom számát azért adtam meg,hogy beszéljen vele,mert ő használta,és esetleg egy telefont megért volna egy ötletcsere.de előtte napokat töltöttünk el a hiba keresésével,de úgy látszik ezt elfelejtette említeni az úriember.
továbbá felajánlottam,hogy próbáljuk ki egy másik gépben.erre nem kaptam választ a mai napig.ezek után úgy gondoltam,ha neki ennyire nem fontos,ellenben a helyi topik elárasztása ezzel a dologgal,ő tudja.két dolog azonban szúrja a szememet: az egyik a szavak használata.majd ha én is így beszélek valakivel,akkor nevezgessen így.
a másik,hogy azóta el lett cserélve a kártya.arról nem írt semmit,hogy azóta működik-e vagy sem.mivel ezzel kapcsolatban egy szó sem esett,azt feltételezem,hogy működik,ergo nem szart adtunk el.
részemről téma lezárva.
-
fear19
csendes tag
válasz
Incognito #9201 üzenetére
Bánkovics Péterrel is Tessék vigyázni!!!
nagykanizsai lakos!!!!!!Engem szépen át****** !!!
A ph-s nevét nemtom nem írt privit csak felvett msn re!!
[ Módosította: Foglalt név ]
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest