- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
dattila95 #16474 üzenetére
Nem volt 100%-ban lebeszélve az üzlet. Meg volt beszélve hogy utánvétellel küldöm a terméket. Vártam a címed. Aztán írtad hogy ismerőshöz menjen. Ok. Cím megvolt. Nevet nem írtál. Mikor kértem azt írtad hogy nem tudod a nevét. Szép kis ismerős.. innen kezdett gyanús lenni az eset. Egy olyan fórumtárshoz akartad kérni a terméket akivel egyszer találkoztál egy itteni üzlet kapcsán. Azért nem tudtad a nevét. Legalábbis állításod szerint. Ilyen emberrel NEM üzletelek.
Miért is volt szükséged egy új nicknévre, miért nem ezzel írtál? Ja hogy ez a nicked itt már jelentve volt... mégis ki akar egy duplareges, már jelentett, egyenes beszédet mellőző emberrel üzletelni? Én biztosan nem.
Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- eBay
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest