- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
Pepe78
őstag
válasz
Benjamin1976 #14221 üzenetére
Csitulj már kistáska.
1. másnak is feltűnik a mosakodásod
2.annyit játszok, amennyit akarok -> ugye ezért veszek vga-t + te kerestél meg hogy nem e venném meg , mert hát ugye azért az jól esik ha el tudod adni nekem a portékádat.-> és ráadásul én a megkeresett pénzemmel azt csinálok amit akarok
3. sokat hasonlítasz az 5 éves fiadhoz -> szegényt gondolom sokszor hitegetted,átverted már...
Én 33 vagyok te meg kicsit idősebb, vagy csak szarul néz ki a korodhoz képest szal senki ne gondolja már két kis 15 éves esete ez.
Egy határozatlan, gerinctelen morálisan ingoványos ember vagy szerintem ezért csinálsz ilyeneket.
Az meg hogy 64 + értékelésem van ne legyen már szégyen!
Büszke vagyok rá, korrektül intézek mindent. -> erre írtam hogy nem fér bele nekem a te mocsokságod ami persze szvsz másnak se férne bele.
Ismét kérem a feketét! Nem csak nem korrekt , de még szemtelen is van bőr a pofáján azt állítani hazudok.
Hozzájárulok a privát üzeneteink közzétételéhez. Te hozzájárulsz hogy ide bemásoljam?
Majd mindenki eldönti egyből mi a helyzet..
-
Mr X
veterán
válasz
Benjamin1976 #14229 üzenetére
Az is baj, ha téged vernek át, senki nem mondta, hogy nem. Ami a beírását illeti, teljesen jogos. Nem tartottad be, amit megbeszéltél, jogos a fekete.
-
Mr X
veterán
válasz
Benjamin1976 #14227 üzenetére
Természetesen nem kell téged megkövezni, de a te érdeked is, hogy ne legyen rossz híred.
A Moderátort keresek topicban jelezheted, ha a hirdetésedből töröltetni szeretnéd a kolléga hozzászólását.
-
Mr X
veterán
válasz
Benjamin1976 #14225 üzenetére
Te nem csinálsz ügyet belőle, de ettől még nem szép dolog. Ha megbeszélsz valakivel, tartsd magad hozzá, mert itt hamar elterjed a híre, hogy veled hiába fixál le valaki valamit, nem tartod be.
Te magad is beismerted, hogy megbeszéltétek az üzletet, mégis eladtad másnak. Ezek után ne csodálkozz, ha felháborodik. Szomorú, ha nem érted, miért. Nem az a lényeg, hogy játszani akart, hanem az, hogy te nem tartottad magad a megbeszéltekhez. És erre nem jó kifogás, hogy más is csinált már ilyet.
A Prohardveren mindig jó volt üzletelni, mert a felek korrektek voltak, megvolt a bizalom, nem kellett attól tartani, hogy hoppon marad az ember. Nem jó, ha ilyenek miatt változik ez meg.
-
Mr X
veterán
válasz
Benjamin1976 #14223 üzenetére
Nem cáfoltad meg a másik felet, nem mondtad, hogy nem mond igazat. Csak azt, hogy "nem volt lepapírozva". Innentől nekem ez már csak mosakodás.
Fordított esetben te mit szólnál, ha megbeszéled valakivel, hogy megveszed a cuccát, számítasz rá, ő meg egyszercsak azt mondja, hogy mégsem? Szerintem te sem örülnél.
-
Mr X
veterán
válasz
Benjamin1976 #14221 üzenetére
A szóbeli szerződés kifejezés mond neked valamit? Megbeszéltétek az üzletet az adott feltételekkel, majd ezután te nem tartottad be. Nem vagy korrekt, ezen nincs mit vitázni.
-
Pepe78
őstag
válasz
Benjamin1976 #14219 üzenetére
Köszönjük az ígérgető hazugságláda szavait.
"Nem volt lepapírozva"
Ennyit ér a szavad. -> a PH-n eddig 64 sikeres üzleten vagyok túl "papírozás" nélkül.
Soha senkinek nem kértem feketét , nekem se kért senki.Te ajánlottad fel nekem a vga-t / belementem / átb@sztál -> ez nem mehet így, túl sok itt az ilyen mint te.
Sokan vannak itt , akik kaptak jobb ajánlatot miután megegyeztek valakivel mégse léptek vissza 2-3 órával az üzlet előtt.
Vettem másik VGA-t normális embertől.
Még volt pofád írni, hogy továbbra is áll a gtx 465 ajánlatod.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háború Izraelben
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest