- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Thunder78
őstag
Te most komolyan azt mondod, h lepence hibája h nem nézte meg, és akkor ez az egész teljesen rendben is van?
Nem azt mondtam, hogy csak lepence hibázott. Boss is hibázott. Olvasd el mégegyszer, hogy mit írtam
Mondtam is az illetőnek, hogy köszönöm de nem kérem. Erre úgy felkapta vizet, hogy köszönés nélkül elviharzott miután lehülyézett...
Ez az eladót minősíti. Te viszont jól tetted, hogy nem vetted meg. Ennyi. Így kéne csinálni.
A boltban veled is így bánnak ha mégsem megfelelő a pulóver?
Miért? Te minden felpróbált pulóvert odaviszel a pénztáros pulthoz?
Egyébként ha valahol így bánnának velem, oda többet nem megyek vissza ... ha PH!-n valaki egyszer átver, vagy megpróbál átverni, akkor többet nem üzletelek vele. És ezzel részemről le van tudva a dolog. -
^Boss
őstag
neked hanyas, masnak nem. ez szimpla izles kerdese. 1,5 eve hasznalom ilyen allapotban, akkor en mar egy rohadek izlestelen ember vagyok? hogy mertem hasznalni ezt? szubjektiv velemenyed alapjan ne itelkezz.
es az ilyen boss-fele eladokrol pedig annyit, kerdezz korbe, hanyszor bizniszeltem es kivel, sztem lepencen kivul SENKI (kb 60 bizniszem volt) nem mondja azt, hogy nem voltam maximalisan korrekt.
Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest