- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
gardener
senior tag
igaz. A jog is más súlyozással veszi a csalást, lopást, életveszélyes fenyegetést, a szabálysértést, az okirat hamisítást,stb.
Nem kell szürke pont,hanem 1,3,5,10,20,50 pont-ot lehesen kiróni egy egy esetre.
Aki eléri a 100at, azt pedig kidobni a közössébből. Ne rontsa a hangulatot ill. a színvonalat!
Viszont a durva meg nyilvánulásokat legalább 20pontal súlyoznám.
-
KingDisc
csendes tag
LOTR
Igazából igazad van, DE... Igaz megkésve, de jön a magyarázat. A megbeszélt napon otthonhagytam a ph-s telefonomat és amikor a raktárban voltam hívott az élettársam, hogy meghalt a keresztanyja, aki a nagynényje és a szomszédja is volt egyben. 16 évig éltek egymás mellett és mindennapos kapcsolatban álltak egymással. Munkahelyéről elkérte magát 1 hétre és mondta, hogy azonnal utazzunk vidékre. Én mondtam, hogy ok és már mentünk is. Ma értünk vissza, mert közben intézte a család a virrasztást, temetést stb... Az, hogy bejelentkeztem azóta, az nem azt jelenti, hogy én voltam. Többen is(hugom) használják az én gépement, de nem írkálnak az én nevemben, csak körülnéznek és ha találnak valamit, akkor telón hívják fel és nem is írnak üzit az én nevemben. Én úgy gondoltam, hogy ez fontosabb volt ez a dolog, mint hogy azon legyek, hogy hogyan is tudnék gépközelbe kerülni. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de ilyen 5 évente egyszer fordulhat elő egy emberrel. Nyugodtan lehet velem kapcsolatban érdeklődni, mert ehhez hasonló dolog még nem történt, velem és a továbbiakban sem fog... Bocs LOTR, így alakult...
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest