Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
A célbalövés piskóta! Az 1-2 nap alatt megszokható, főleg saját fegyóval!
Az viszont a játékon ne kedvetlenítsen el, ha esetleg valaki drágább, jobb puskával messzebbre lő, és esetleg Téged talál el. Nem tudom, milyet vettél, ezéírt artam. Van így, én lassan egy éve játszom és most jutok oda, hogy vegyek egy TM puskát, eddig egy Cyma shotim volt (eltört), meg egy Cyma pisztolyom, ami a maga nemében etalon, már fél éve játszom vele!
Megtanultam közelebb sunnyogni az ellenhez, kivárni, rejtőzködni kicsit. Most egy Colt Car15-el (M16-klónnal) nyomom. Azért kellemes émény volt, hogy havert első játékon az első két körben én szedtem ki a szar 2000Ft-os pisztolyommal, mikor neki TM Mp5-je volt!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megtanultam közelebb sunnyogni az ellenhez, kivárni, rejtőzködni kicsit. Most egy Colt Car15-el (M16-klónnal) nyomom. Azért kellemes émény volt, hogy havert első játékon az első két körben én szedtem ki a szar 2000Ft-os pisztolyommal, mikor neki TM Mp5-je volt!