- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
Minden modell általában csajt generál ha nem adsz meg promptot. De mi értelme annak, hogy nem adsz meg semmit? Ha portrét akarsz akkor írd le pontosan, hogy milyen legyen, haj. Szem. Frizura, népcsoport, kor, környezet, fények, kamera beállítások.
Az outpaintnel ez előfordul néha a Photoshopban is.
Negatív promptban kényszerítsd ki, hogy kevesebb hiba legyen az emberen. Használj LORA fájlt esetleg.
Ha nem jó generálj újra, korlátlan számban tudsz -
5leteseN
senior tag
A Geekbench 6 futtatással valamennyire lesz összehasonlítási alap.
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
-
CRTs
aktív tag
Szerintem: olvasgatni még érdekesebb mint "belevágni" . Aki a controlnet-et fejlesztette érdekes (utána sz LCM-et). Akik az era3d -t azok is.
Ebbôl kirajzolódik az a kép nekem hogy 3D nélkül túl sok minden nem lesz, abban meg most kezdenek eljutni 90es évekhez.
3Dnek iszonyatos energiaigénye lesz ha így folytatják. Viszont örömmel konstatáltam hogy egy régi fogadásomat az én javamra tudja billenteni és látszólag még nem foglalkozik azzal senki csak ilyen 80-as pixar ügyürübügyürü 3D-vel."iszonyatos energiaigénye lesz" és ha azt remote szolgáltatással csináltatod akkor abból simán az lesz hogy lemondasz a jogaidról pl .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Sorozatok
- Medence topik
- Magisk
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest