Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
Kékes525 #788 üzenetére
Aha, okés. Miután TE nem vagy képes értelmezni, hogy mire fizettél elő, majd utána vered az asztalt, hogy nem férsz hozzá egy olyan feature-höz, ami az előfizetett csomag kibővítése és még épp élesedik, még neked áll feljebb. De persze, nyilván nekem kell az illemtanfolyam.
Nem tudom mi mellett kellene érvelnem, mivel én nem akarok senkit sem meggyőzni, puszta tényeket írtam le.
De látom a személyeskedés az megy, meg az éterbe való beleböfögés. De érdemi reakcíó arra nem érkezett, hogy miért vársz olyan feature-t el a pénzedért, ami hivatalosan nem a csomag része vagy hogy a GDPR vagy egyéb adatbiztonsági intézkedések hosszútávon vajon tényleg hátráltatják-e a fejlődést.
Úgy látszik a Google csak az én barátom, mert neked nem sikerült kikeresni, hogy:
- mi van a Plus előfizetésben
- mi az a rolling update, hogyan és miért működik úgy, ahogyRemek AI összefoglaló a forrásokkal, csak annyi a baj vele, hogy egyik sem arra mutat rá, hogy a GDPR bármiféle visszatartó erő lenne - te amúgy elolvastad egyáltalán őket vagy csak a ChatGPT-ből bemásoltad és kész?
Részemről én itt zárom a dolgot.
-
scream
veterán
válasz
Kékes525 #785 üzenetére
Továbbra is ajánlott lenne elolvasni, hogy mit is foglal magában a csomag, amire előfizettél és csak útána hőbörögni.
"A GDPR sokszor akadályozza az MI fejlődését"
És szerinted ez miért van? Nyilván azt indikálja, hogy a jelenlegi módszerek, amiket alkalmaznak a modellek fejlesztésére/tanítására magasról raknak az adatbiztonsági (egyéni/kollektív) szempontokra - szerinted az "MI" fejlődésének érdekében jobb lenne ezt az aspektust beáldozni?
"Ezért is van ennyire lemaradva Európa más világrészektől, országoktól."
Milyen reprezentatív mérőszám alapján lett ez megállapítva? Vagy csak hasracsapás?
-
-
scream
veterán
válasz
Kékes525 #780 üzenetére
Ugye a Plus csomag az nem most indult; az, hogy bővül időközben - az eredeti plan-hez képest - az plusz dolog.
De gondolom akkor mindenki, aki rolling-update-et tol (MS, Google, Apple, Tesla, stb), ott jobb megközelítés lenne, ha addig (?) árat csökkentenének / több vasat alápakolnának a rendszereiknek, ugye?
Amúgy, ha megnézed az elérhető csomagoknál a Plus-ban, sehol nem írják konrétan azokat a feature-öket, amiket hiányolsz. A ChatGPT4o model-t nevezik meg, ami el is érhető + korai hozzáférés új feature-ökhez (sehol nem szerepel, hogy azonnal, mindenki eléri majd ezeket).
Szóval, amiért "fizettél, az jár is" neked.
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
válasz
Kékes525 #773 üzenetére
Az új funkciókra gondolszmint például az alkalmazáson belüli folyamatos csevegés? Folyamatosan érkezik az embereknek, nem egyszerre eresztettek rá mindenkit. Valószínűleg a szokásos roham van náluk ilyenkor mint minden bejelntésük után. Nem szereténk mégegyszer azt ami a novemberi esemény után történt. Hónapokig használhatatlanok voltak a szolgáltatásaik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Béta iOS-t használók topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPad topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest