- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
[link]
Ezt nem is értem, minek? régen pont erről szolt a játék, hogy magunktol felfedeztuk a tájat az eszközöket, annak igy mi értelme van, ha az AI megmondja, hogy mi a legjobb kombo a játékban a fegyverek vagy a szettek összeválogatásokkor? egy diablonál, majd mindenki ugyan abban fog rohangálni,mert az AI a legjobb cuccokat megkeresi neki ?
Vagy mi lesz a következő megveszi a játékot és csak elinditja a játékot és azt mondja, hogy játszd véágig a játékot és akkor majd a játékos meg csak ugyan ugy végig nézi mint ha a twitchen valaki játszana.
Mondjuk azt se nagyon értem, hogy az miért nem szerzői jogok megsértése, mikor valaki megveszi a játéokt és az össze sfeaturet és történetet megmutatja akár 1 millio embernek is akik nem vették meg a játékot?Illetve a tuningnál kiváncsi vagyok, hogy ki fizeti meg a kárt ha az AI azt mondja, hogy huzd fel a CPU--t 5,2 hzre, mert jo lesz, aztán a tied meg pont elfustől töle.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M4 Pro 12CPU/16GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Lenovo Thinkpad L590 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest