Aktív témák

• Rover623

félisten

válasz KrAt #3 üzenetére

Ritka hogy valaki első szóra (és szó nélkül:DD) megfogadja a tanácsomat...:B

• Rover623

félisten

válasz M0D #1 üzenetére

Hozzászólásokat várok!
    Fáradj át a logout-ra...kezdjél blogot.
    Vagy legyen ez ott az első írásod.

• M0D

csendes tag

Tisztelt PH-s közönség! Én is elkészülőben vagyok a modding számítógépemmel, ezt szeretném bemutatni nektek. :)
    Remélem tetszeni fog!
    Hozzászólásokat várok!
    Ízenlítőnek íme néhány kép, a többiért kérlek nézzétek meg a weblapom!
    (ezek a képek egy régebbi verziót mutatnak be, az újról képek hamarosan fel lesznek töltve!)
    Http://nccs.uw.hu[L:Http://nccs.uw.hu][link][/L]

Beépített Night City Rendszerek:

Night City Audio System
    Ez a rendszer 4 komponensből áll.

1. Beépített Abit Usb Theater System.
    Ez egy jóminőségő Usb-s hangkártya. A házon belülre készítet USb rendszeren keresztül kapcsolódik a rendszerhez.

2.Sound Blaster Hangrendszer

A Tv tuner csatlakozik a kártyába, az pedig továbbítja a hangot. LSD. lentebb.

3.Beépített nagyteljesítményű Fizikai Hangfal erősítőrendszer. Potméter, ki-be kapcsoló a ház tetején.
    A rendszer igénybeveszi a Beépített Áramelosztórendszert.
    Az erősítőrendszer a 230Voltot a tápból veszi, majd trafó alakítja át a gépház tetejébe épített erősítő rendszerbe.
    Jelenleg 350Wattot vesznek fel a hangfalak róla.

4. Speciális átkapcsoló és sazbályzó rendszer.
    A kivezetés a következőképpen történik:

Gépház elejébe: Abit Usb Theater Aljzat 3,5 Jack
    Sonud balster PCI Rendszer hangja 3,5 Jack
    Beépített Erősítőrendszer 3,5 Jack

Így lehet a hangkártyákat könnyedén váltani, mivel az Analog Tuner csak PCI-ra képes hangot továbbítani.
    Zárás/Megjegyzés/Jegyzet: A rendszer képes működtetni legalább 350 watt összetelejsítményű hangfalakat,
    illetve kiváló hangással rendelkezik, egyszerű és stabil kezelehetőséggel.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Night City Video System

UsB ( Universal Serial Bus )-n keresztül csatlakozik egy átalakított kamera a géphez,
    a kamera az egyik 3,5-ös helyet foglalja el lencséjével.
    Zárás/Megjegyzés/Jegyzet: Kiváló kép, egyszerű kezelhetőség.
    Kényelmes rendszer. Webkamerából átalakítva
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Night City Adapter System

Beépített 230V- 12V 5A transzformátor, kapcsolórelével. A rednszer akkor kapcsol ki-be mikor a gép is.
    Erről üzemelnek a fények, és a ventinlátorok. Áramot a tápból kap, a táp kapcsolója elzárja előle az áramot,

ahogy a táptól is.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Night City Light System

A Fényrendszer. Minden fény (a zöld led dobozt kivéve) a Beépített Adapter Rendszerről üzemel,
    illetve Thermaltak Xtuner Távirányítású szabályzórendszerrel szabályozható.
    Minden led egyenkénti ellenállásokat kapott. Ezért ha egy led elromolna, vagy a fénye elgynegülne,
    a többinek nem árt. Továbbá beépítve Thermaltak Effekt ventinlátor.

Fekete gombok:
    Led doboz:
    1.Kék
    2.Narancs Sárga
    3.Fehér
    4.Piros
    balra fent Zöld led doboz. gombja
    Ugrókapcsoló 1: Dísz nyomatott áramkör fénye, rejtett hngulatfények ki-be kapcsolása.
    2. Ultra ibolya (Ultra Violet) ledek ki-be kapcsolása.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Night City Power Lock System

A ki-be kapcsolás egy egyszerű kulccsal letiltható, melyet a bal oldallapba kell behelyezni, majd elfordítani.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Night City Wireless Network System

Beépítésre került: Linksys Wireless Adapter 2.4GHz, USB csatolófelülettel.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Night City Cooling System

Hűtőrendszer.
    Összesen 5 ventinlátorból áll. 3Db Noctua NF-r8-as felül, és egy a Processzoron(8cm),
    A tápban egy Scytech S-felx (12cm), aluk pedig egy effekt ventinlátor, mely szabályozható illetve hátul gombbal le is kapcsolható.
    Továbbá beépítésre került 3 komolyabb Passzív ventinlátor mentes hűtőborda.
    Egy az alaplapi chipre, egy a North Bridge(Északi Híd)-re, egy a Videó kártyára.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Abit USb Theater Remote Control System

Távirányítóval vezérelhető DvD lejátszó hatást eredményező rendszer. USb-s.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Thermaltake Xtuner System

Ez a rendszer beépítésre került. Egy kis távirányítóval lehet a fényeket erősíteni,
    halványítani. Eredeti rnedeltetése szerint ventinlátor szabályzó, de könnyen átalakítható volt.
    Ez is a Beépített Adapter rendszerről üzemel.

Ez a leírás a http://nccs.uw.hu címen lévő honlap része, tulajdona.Az írás szabadon linkelhető, de módosítása nem engedélyezett a szerzője által.
    Http://nccs.uw.hu
    [L:Http://nccs.uw.hu][link][/L]
    Képkollekció(17mb)http://nccs.uw.hu/kepek.rar
    Diavetítés az épülésről :http://nccs.uw.hu/night_city_computer_system_gallery/gallery1/2.html

Aktív témák

Hirdetés