- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
McJames
senior tag
Igen. Amikor a google-lal kerestem, egy német használt-cuccos oldalon volt egy 7800-as. De kinek kell és miért? A Pro semmi mást nem csinál, csak ad a kártyára (nem a kártyának) plusz delejt, amit a GF256 még kihasznál (-hatott volna), de pl. a GF2-nek már nem volt szüksége rá.
-
McJames
senior tag
Ok, csak a beékelés nem biztos, hogy használ a cuccoknak. Nekem is volt korábban olyan problémám, hogy egy noname GF256 olyan vastag lapon volt, hogy utána a Creative kártya ''lötyögött''. Fogtam egy méretesebb nagyítót, meg egy spéci fogászati eszközt - szárm. hely: KGST piac, még ''korábbról'' - és nekiálltam helyrerakni a foglalatot. De ezt nem ajánlom senkinek, pláne, ha garanciális a vas... :t
-
McJames
senior tag
AGP Pro had been released in April 1999 to provide that necessary power and consequent cooling to a computer system. The AGP Pro Connector is fully backward compatible and offers additional pins at the front and the back of the connector.
Like the AGP slot, the AGP Pro slot comes in different versions, which are AGP Pro 3.3V, AGP Pro 1.5V and AGP Universal. The first two have blocking pins to prevent insertion of an unsupported AGP (Pro) card. All the motherboards with AGP Pro slot that we reviewed so far are using the AGP Pro Universal slot.
The current AGP slot can supply up to 25 W to the graphics card. With the two additional pins, PRSNT1# & PRSNT2# , the AGP Pro cards report its power requirements to the motherboard. An AGP Pro slot can provide a total of 50W or 110W.
Forrás: Tom's Hardware
Ha gond a nyelvezet, tessék szólni, de helyből lusta voltam... :)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest